Teo Trandafir, adevărul despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Îți bate inima, totul se învârte”

Data publicării:
Teo Trandafir, sursa foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, sursa foto Facebook

Teo Trandafir a trecut prin momente grele din cauza unor problemele medicale. 

Teo Trandafir s-a luptat de-a lungul timpului cu mari probleme de sănătate. Vedeta a avut ani la rând un complex din cauza kilogramelor în plus, ba mai mult aceasta a suferit de pancreatită acută de severitate medie în anul 2011 și a fost internată la Viena pentru mai multe intervenții chirurgicale.


Teo Trandafir se confruntă acum cu atacurile de panică. După spusele vedetei acestea nu apar des, dar sunt dificil de înfruntat atunci când își fac prezența în viața ei. 


Invitată în podcastul găzduit de Antonia și Alex Velea, Teo Trandafir a vorbit despre unul dintre episoadele dificile din viața ei, atunci când a făcut un atac de panică chiar în liftul spitalului. 


„Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: . Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc…îți bate inima, totul se învârte. Îți bate inima, simți că mori în momentul ăla.

Cel mai rău am pățit-o când am mâncat niște mere cu morcovi și am ajuns la spital. Problema era că se făcuse ora 15.30 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică, îmi făcuseră perfuzii. Urc în lift, eu nu am claustrofobie și, dintr-o dată, zic: . M-am apucat cu mâinile de lift. Și atunci doctora care era cu mine în lift mi-a zis: <sunteți bine, însă aveți un atac de panică>. De atunci am mai făcut atacuri de panică, dar mai mici”, a povestit Teo Trandafir, în podcastul găzduit de Antonia și Alex Velea.


Teo Trandafir a dezvăluit și cât de grea a fost perioada în care a adoptat-o pe fiica ei, Maia. Vedeta spune că s-a speriat la început deoarece nu știa cum o crească și cum să se comporte cu ea. În plus, ea nu a fost însărcinată, așa că a avut nevoie de o perioadă lungă de timp pentru a conștientiza că este mămică. 


„Nu înțelegeam ce m-a lovit, mai ales că eu nu fusesem însărcinată. A venit ca trăsnetul. M-am trezit cu o făptură care nu știa să mănânce, să meargă, să vorbească.


Mi-am dat seama că nu poate face toate aceste lucruri. M-a izbit și faptul că adopția este o chestie ireversibilă. Mă gândeam că fiica mea nu va crește niciodată.


Mă trezeam dimineața și era la fel de mică precum în ziua precedentă. Mă uitam la alți copii, pe care îi vedeam mai rar, și aveam senzația că sunt mai mari, de fiecare dată îi vedeam altfel.


Și copilul meu creștea, doar că eu, fiind alături de ea zi de zi, nu observam acest lucru”, a mai spus Teo Trandafir.

 

Citește și: Gina Pistol a dezvăluit cu cine seamănă micuța Josephine: „Eu zic că seamănă cu mine”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel