Gina Pistol a dezvăluit cu cine seamănă micuța Josephine: „Eu zic că seamănă cu mine”

Data publicării:
Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa foto Instagram

Gina Pistol și Smiley au decis că este mai bine să o țină pe fiica lor departe de ochii curioșilor. Dar fanii au vrut să afle cu cine seamănă mai mult Josephine. 

Gina Pistol și Smiley se bucură din plin de clipele petrecute alături de fiica lor, Josephine.

Chiar dacă pentru vedetă speranțele că va deveni mămică erau foarte mici, iată cu visul ei s-a împlinit, iar viața i s-a umplut de bucurie.

Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și se bucură de o comunitate extinsă de fani și pe rețelele de socializare. 


Fanii sunt curioși să afle cu cine seamănă micuța Josephine, dar proaspeții părinți au decis că este mai bine pentru cea mică să stea o perioadă departe de lumina reflectoarelor. 


Gina le-a explicat în repetate rânduri internauților de ce nu postează fotografii cu chipul fetiței:


"Este alegerea noastră.

Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum", a mărturisit Gina Pistol, pe contul ei de Instagram.


Cu cine seamănă micuța Josephine?


"Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine", a adăugat prezentatoarea tv.

 

„Josephine are 2 luni și jumătate. Când am plecat de acasă ne-am jucat, am gângurit un pic, mi-a zâmbit, zâmbetul ăla fără dinți. Pleci de acasă parcă pregătit de orice, poate să se întâmple orice că nu are ce să fie rău.

Piciorul ei e cât degetul meu, are picioarele lungi din naștere. Deocamdată, pentru că nu are culoarea ochilor clară, nu ne dăm seama cu cine seamănă, dar probabil dacă va avea ochii verzi sau albaștri va semăna cu Gina, dacă va avea ochii căprui, cu mine, cel puțin de la nas în sus. Toată sarcina m-am rugat să nu aibă nasul meu. Are nasul mic deocamdată, să sperăm că rămâne așa. Nu are forma nasului meu”, a spus Smiley la ProTv. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience