Teo Trandafir a mărturisit care a fost cel mai dureros moment din viața fiicei sale: „Maia nu a înțeles momentul în care s-a despărțit de frații ei”

Data publicării:
Teo Trandafir, sursa foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, sursa foto Facebook

Teo Trandafir și Maia au o relație specială. Ce spune prezentatoarea TV despre fiica ei adolescentă?

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Vedeta are o relație foarte frumoasă cu fiica ei adolescentă și are doar cuvinte de laudă la adresa tinerei. Chiar dacă nu i-a interzis lucruri, Maia este o fire responsabilă și o face de fiecare dată mândră pe mama ei. 


„Eu îi ofer Maiei toată libertatea. Când era mică, avea frigiderul plin de dulciuri, ea nu a mâncat dulciuri. I-am spus că poate merge la club și nu s-a dus niciodată, ea la ora 21 este în casă. Niciodată eu nu i-am spus nu. A mers unde a dorit, când a dorit”, a mărturisit Teo Trandafir pentru VIVA!. 


Chiar dacă în prezent trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, în trecut cele două au avut parte și de momente dificile. Unul dintre ele a fost atunci când Maia a fost nevoită să se desprată de frații ei vitregi, cu care avea o relație foarte apropiată. 


„Eu am trecut printr-o căsnicie și Maia nu a înțeles momentul în care s-a despărțit de frații ei cu care avea o chimie extraordinară și s-au înțeles foarte repede foarte bine, în ciuda faptului că frații ei vorbeau și franceză între ei.


Pentru Maia a fost cel mai sinistru moment din viața ei și are și acum pe mână brățara pe care a primit-o cadou de la unul dintre ei”, a adăugat vedeta. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Teo Trandafir | TV HOST (@teotrandafir)


Teo Trandafir a dezvăluit cum se menține în formă. Ce secret are prezentatoarea TV: 


„Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a dezvăluit Teo Trandafir în emisiunea pe care o moderează la Kanal D.

 

Teo Trandafir a declarat în urmă cu mai mult timp că ea nu gătește și nici nu face multe cumpărături. 

 

„Eu nu mănânc exagerat și nici nu fac cumpărături foarte multe. Nu gătesc, preferăm să comandăm. Nu sărbătoresc momentul, prefer liniștea și retragerea în intimitate pentru introspecție. Pentru mine, Paștele nu este despre miei tăiați și alimente consumate în exces.


Nu-mi lipsesc din frigider ouăle. Întotdeauna când ies din casă mănânc un ou, e un sfat primit de la un medic care mi-a spus că proteina aduce un anumit grad de protecție. Am chiar o metodă de a fierbe ouăle, nici tari, nici moi”, a spus Teo Trandafir într-un interviu pentru Click!.

 

Citește și: Teo Trandafir, oprită de poliție chiar de ziua ei. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV în trafic

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel