Teo Trandafir, oprită de poliție chiar de ziua ei. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV în trafic

Data publicării:
Teo Trandafir, foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Facebook

Teo Trandafir a avut parte de o surpriză neașteptată, chiar de ziua ei. Vedeta a fost oprită de poliție în timp ce se afla în trafic.

Astăzi, Teo Trandafir a împlinit frumoasa vârstă de 53 de ani. Vedeta a avut parte de o zi de neuitat. Mai multe vedete și persoane apropiate au ținut să îi transmită cele mai frumoase urări de bine. Vedeta a fost așteptată și în platoul emisiunii pe care o moderează de colegul ei Bursucu și de câțiva invitați de seamă, precum Vladimir Drăghia, Giani Kiriță și Valentin Luca.

Vedeta le-a povestit tuturor cum și-a început ziua. Aceasta le-a mărturisit că a fost oprită în trafic de un echipaj de poliție. Prezentatoarea TV nu a încălcat legea, ci a fost protagonista unei farse din partea colegului ei Sergiu Negotiu Piloff și șefii de la Kanal D.

Polițist: Mai devreme, la intersecție ați fost surprinși de aparatul radar cu o viteză de 75 km/h. Ce înseamnă acest lucru? 580 amenda, 290 în 15 zile și 3 puncte de penalizare. Altă soluție nu avem. Am rugămintea să așteptați în mașină.

Teo Trandafir: Tocmai sunam să anunț că întârzii. Vă mulțumesc mult de tot. O să te țin minte pentru asta (n. red. pe Sergiu Negotiu Piloff). Îmi tremură toate alea…

Teo Trandafir s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus

La sfârşitul anului 2013, Teo Trandafir a suferit o operaţie de micşorare a stomacului. Îndrăgita prezentatoare TV a pierdut atunci 63 de kilograme și a devenit de nerecunoscut pentru publicul larg. Chair dacă a reușit o așa performanță, Teo a ținut regim și are un ritual pe care îl respectă cu strictețe în fiecare dimineață. 


„Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a dezvăluit Teo Trandafir în emisiunea pe care o moderează la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel