Teo Trandafir a dat cărțile pe față, după ce a fost surprinsă cu un tânăr la cumpărături: „Am încredere în el ca în mine”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D2
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D2

Teo Trandafir a rupt tăcerea și a spus cine este tânărul cu care a fost surprinsă de paparazzi la cumpărături.

Teo Trandafir este un dintre cele mai cunsocute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Directă din fire și pentru că nu a vrut să lase loc de interpretări, aceasta a vrut să vorbească despre ultimele zvonuri care au apărut despre ea în spațiul public. În cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2, Ilinca Vandici i-a spus că s-a speculat că și-a cumpărat o nouă mașină. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a infirmat acest lucru și a ținut să precizeze că are autoturismul de 5 ani.

Ilinca Vandici: E clar, de aceea mă pune pe mine să-i plătesc vacanța în Dubai, în această vară. Ea și-a luat mașină, despre care eu nu știu.

Teo Trandafir: Eu?!

Ilinca Vandici: Te-am văzut în revistă, în ziar, ești acolo, pe prima pagină «Teo Trandafir și-a luat mașină nouă și are și șofer».

Teo Trandafir: Normal, din moment ce eu nu șofez! Mi-am luat mașină acum 5 ani! Una dintre fostele mele colege a sunat, nici nu mai țin minte pe cine, și a întrebat «Teo are mașină nouă?!». Colega care a răspuns i-a spus «Auzi, tu lucrezi cu ea de niște ani. Nu știi că e aceeași mașină?». Bă, tot au scris, mă. Au sunat o colegă. Pe grup pe Instagram nu eram cu tine, sora mea?! N-am mâncat din aceeași felie de pâine?! A sunat, nu m-a întrebat pe mine. 

Ilinca Vandici: Deci putea să ia legătura instant. 

Teo Trandafir: Știa foarte bine că e mașina mea de acum 5 ani, știa foarte bine că e în leasing, colegii mei știu toți că plătesc până la anul. Abia aștept să se termine.

Te-ar putea interesa și: Oana Ciocan nu mai vrea să audă de Jador. Anunțul public făcut de fosta iubită a artistului: „Nu mai este cazul de asociere”

Teo Trandafir a dat cărțile pe față, după ce a fost surprinsă cu un tânăr la cumpărături: „Am încredere în el ca în mine”

Prezentatoarea TV a fost surprinsă în momentul în care ieșea din supermarket cu un tânăr, cel care îi este, de altfel, și șofer. Pentru a nu lăsa loc interpretărilor, Teo Trandafir a spus cine este cel care a însoțit-o la cumpărături și care, totodată, a dus punga plină cu produsele cumpărate la mașină. Ei bine, pentru că prezentatoarea TV nu conduce, ea a sunat mai mulți prieteni pentru a-i întreba dacă cunosc pe cineva care șofează. Unul dintre aceștia i-a spus că ar putea fiul lui. Deci tânărul de 24 de ani cu care prezentatoarea TV a fost fotografiată este băiatul unui bun prieten de-al prezentatoarei TV.

Teo Trandafir: Eu nu șofez, am permis valid în buzunar, dar șofez ca naiba. (...) În intersecție, la volan, cineva mi-a dat voie să trec. Eu m-am dat jos din mașină să-l îmbrățișez și să-i mulțumesc, în timp ce mă înjura toată lumea din intersecție. După 2 ani de șofat am zis că nu-i de mine. Am vorbit cu toți prietenii mei. I-am întrebat dacă știu pe cineva care șofează, că eu am o mașină la care plătesc, dar nu pot s-o șofez și un prieten foarte bun mi-a spus că ar putea fiul lui. Deci șoferul din imagine e fiul unui bun prieten, în care am încredere ca în mine. Noi suntem amândoi rockeri, ascultăm amândoi aceeași muzică în mașină. El are 24, eu 56. Ne și suspectați.

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir, reacție tranșantă după ce Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan: „Dacă ești cu el și îți faci speranțe...”

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel