Oana Ciocan nu mai vrea să audă de Jador. Anunțul public făcut de fosta iubită a artistului: „Nu mai este cazul de asociere”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Oana Ciocan nu mai vrea să fie asociată cu Jador! Fosta iubită a artistului a confirmat, la rândul ei, că ea și artistul nu mai formează un cuplu și a dezvăluit când și-au spus, de fapt „adio”.

Oana Ciocan și Jador au format unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă pentru scurt timp. Artistul o ceruse în căsătorie pe fosta sa iubită, vorbeau de căsătorie și de copii împreună, însă relația s-a rupt după doar jumătate de an. 

Când toată lumea se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare și să se căsătorească, Jador a confirmat pe pagina sa de Instagram că el și Oana Ciocan nu mai sunt într-o relație. „Da, este adevărat, eu și Oana nu mai suntem împreună”, a scris Jador pe pagina sa de Instagram.

Oana Ciocan nu mai vrea să audă de Jador. Anunțul public făcut de fosta iubită a artistului: „Nu mai este cazul de asociere”

După de Jador a confirmat public că nu mai formează un cuplu cu Oana Ciocan, nici fosta Războinică din cadrul competiției Survivor All Stars nu a mai vrut să tacă și a spus că relația s-ar fi rupt de ceva timp. Ea a mărturisit pe pagina sa de Instagram că nu mai este cazul să fie asociată cu artistul și că viața merge înainte. 

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir, reacție tranșantă după ce Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan: „Dacă ești cu el și îți faci speranțe...”

„Relația pe care voi o știați nu mai există de ceva timp. Nu mai este cazul de asociere și cu acest prilej îmi doresc să vă mulțumesc tuturor. Pentru fiecare persoană care citește acest mesaj: avem oportunitatea de a ne bucura de acest joc numit «Viață», să o facem într-un mod cât mai frumos și cu mâna pe inimă spun: mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot, bine sau rău, Știe El mai bine de ce. Răspândiți bunătate și iubire sinceră, cu toții avem nevoie de asta! Zi frumoasă”, a transmis Oana Ciocan pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Ce a răspuns Camelia, sora lui Jador, când a fost întreabtă ce se întâmplă între cântărețul de manele și Oana Ciocan, după ce s-a spus că s-au despărțit

Cu toate că Oana Ciocan a afirmat că despărțirea ar fi avut loc în urmă cu ceva timp, invitată recent în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, Camelia, sora lui Jador, nu a dat prea mult din casă. Întrebată ce face Jador, în contextul în care apăreau tot felul de informații, ba că se însoară, ba că s-a despărțit, de fapt, de Oana Ciocan, ea a spus că fratele ei a decis să nu-și mai publice viața în mediul online, fără a confirma faptul că cei doi nu mai formează un cuplu.

„El a decis să nu-și mai publice viața pe rețelele de socializare cu absolut nimic, nici măcar cu el, pentru că lumea este rea. A decis că așa este mai bine pentru el și eu îi respect decizia. Cred că a luat o decizie foarte bună. Lumea interpretează și vorbește mult. E mai bine așa”, spunea recent Camelia, sora lui Jador, în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”.

Te-ar putea interesa și: Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel