Teo Trandafir a amuțit la primul interviu din viața ei. Cum a ajuns celebrul Larry Hagman, J.R Ewing din serialul Dallas, să își pună singur întrebările

Data publicării:
Teo Trandafir, foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Facebook

Teo Trandafir nu a fost întotdeauna profesionistul de azi. La începutul carierei, omul de televiziune a avut parte de momente de panică. Copleșită de emoții, vedeta a amuțit în timpul unui interviu cu Larry Hagman, J.R Ewing din serialul Dallas. 

Teo Trandafir a dezvăluit  recent cum a ajuns  celebrul Larry Hagman, J.R Ewing din serialul Dallas, să-și pună singur întrebările din cadrul unui interviu.

Prezentatoarea TV era la începutul carierei și, copleșită de emoții, a amuțit și nu a mai fost în stare să pună întrebările pentru invitatul de peste hotare. Mult mai experimentat, dar și dornic să ajute, celebrul actor a salvat situația într-un mod inedit. 
 Larry Hagman și-a pus singur întrebările pregătite de jurnalistă, reușind astfel să salveze interviul. 

Gestul marelui actor i-a dat încredere tinerei Teo, care după câteva minute s-a relaxat și a putut continua interviul. 


„Primul interviu, am avut norocul, într-un fel, să fie cu Larry Hagman, actorul care l-a jucat pe J.R. Ewing în Dallas. Eu tremuram. Omul, săracul, mi-a pus microfonul pe masă și mi-a spus: Fii liniștită! Eu întreb, eu răspund, tu te duci în montaj, tai întrebarea mea și pui vocea ta. Și mi-am dat drumul cam după vreo trei minute la vorbă. Și am început să îl întreb lucruri, mi-am dat seama că pot.”, a povestit Teo Trandafir de curând, potrivit Libertatea. 

 


Larry Hagman a încetat din viață pe 23 noiembrie 2012, la vârsta de 81 de ani, după o luptă crâncenă cu cancerul. A activat ca actor, regizor și producător de film și televiziune. Este cel mai cunoscut pentru rolul său J. R. Ewing în filmul serial Dallas, distribuit de către CBS, rol pe care l-a interpretat în perioada 1978-1991. Larry Hagman a murit în timpul realizării sezonului al II-lea al noului serial Dallas din 2012.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel