Teo, adevăratul motiv pentru care a vrut să slăbească: „Am fost bine plătită și la 140 de kilograme”

Data publicării:
Teo Trandafir, foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Facebook

Teo Trandafir a vorbit despre viața la 140 de kilograme și motivul pentru care și-a dorit enorm de mult să slăbească. 

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Chiar dacă de câțiva ani buni este cunosuctă pentru silueta ei de vis, aceasta a cântărit în trecut 140 de kilograme. 


Prezentatoarea TV spune că a vurt să slăbească deoarece se vorbea foarte mult în spațiul public despre kilogramele ei și a vurt să vadă despre ce se va mai scrie după ce va slăbi. 


„Da, mă săturasem de mișto-uri ieftine. Chiar mă întrebam ce vor mai spune dacă nu voi mai fi grasă. Le-am luat pixul din mână”, a declarat Teo Trandafir pentru VIVA!


Vedeta spune că avea un salariu la fel de mare și pe vremea când avea mai multe kilograme, dar nu s-a simțit niciodată marginalizată. Teo are un sfat pentru toți tinerii care se confruntă cu această problemă.


„Să se iubească așa și să aibă încredere că va veni o zi în care lucrurile se vor așeza așa cum vor ei”, a adăugat vedeta. 


Cum arăta viața lui Teo Trandafir la 23 de ani? 


Vedeta era măritată și lucra la un magazin alimentar. 

 

„În ’90 m-am căsătorit. Fusesem împreună vreo 4 ani înainte. M-am măritat la 22 de ani, într-o frumoasă zi de august. Aveam o rochie de mireasă de toată jena, era cea mai urâtă rochie din lume dintr-o greşeală de tactică. Atunci când am văzut materialul era un argintiu ca cel de la staniol şi am luat 5 metri. Când am desfăcut pachetul, jur că am început să plâng pe loc. Era o zi însorită şi te jurai că sunt panouri solare, tablă zincată, ceva înfiorător.

Am făcut-o aşa pentru că nu aveam cum să dau înapoi şi i-am pus deasupra nişte voal. A fost, însă, o căldură în ziua nunţii… şi eu îmbrăcată în plasticul ăla şi cu tul deasupra, a fost îngrozitor. O să fie pentru totdeauna, aşa gândeam atunci. Nu a mers pentru că ne-am obişnuit unul cu celălalt. Nu aveam nici ce să mai vorbim. Nici acum nu mai ţinem legătura”, a mărturisit Teo Trandafir, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruţă.

 

Citește și: Logodnicul Cristinei Cioran, primele declarații despre starea fetiței născute prematur: „Medicul ne-a spus că este rozalie la față”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel