Logodnicul Cristinei Cioran, primele declarații despre starea fetiței născute prematur: „Medicul ne-a spus că este rozalie la față”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina cioran și iubitul ei. Foto Facebook
Descriere foto: Cristina cioran și iubitul ei. Foto Facebook

Cristina Cioran a născut prematur. Cum se simte fetița vedetei?

Cristina Cioran, în vârstă de 43 de ani, trece prin clipe grele după ce a născut la 29 de săptămâni. Fetița vedetei nu a mai avut răbdare, așa că a venit pe lume mult mai devreme. Actrița are mari emoții și speră că totul va fi ok cu micuța ei. 


Duminică, aceasta anunța că a născut prematur și îi ruga pe fanii de pe rețelele de socializare să spună o rugăciune în numele micuței ei. 


„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a transmis Cristina Cioran pe rețelele de socializare.


Logodnicul Cristinei a oferit primele informații despre starea celor două și spune că nu le poate vedea din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. 


„Este foarte mare strictețe și nu am voie să merg să le vizitez din cauza pandemiei. Cristina era programată să nască la o clinică privată, în septembrie, însă atunci când au început contracțiile, Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal și acolo se află împreună cu bebelușul.


Bebelușul se simte perfect. Cristina nu a văzut-o încă, urmează probabil în câteva ore. Medicul ne-a spus că este rozalie la față. Sunt bine amândouă”, a declarat Alexandru Dobrescu pentru wowbiz.ro.


Chiar dacă trece acum prin clipe grele, actrița este implicată în multe proiecte care sigur o vor ajuta să treacă mai ușor peste greutățile de acum. 


„Cristina este implicată în proiectul „Above the Sky”, care se ocupă de organizarea de evenimente, haine exclusive. Vom îmbina haosul cu arta (zâmbește). Eu mai am un copil de 5 ani dintr-o relație anterioară și suntem o familie unită, ne ajutăm.


Probabil o să avem o filipineză care să ne ajute cu copiii, vor fi și bunicii lângă noi și coroborat cu ajutor Divin totul va fi perfect”, a mai spus Alexandru Dobrescu pentru sursa citată.

 

Citește și: Cristina Cioran a născut prematur. Mesajul vedetei, de pe patul de spital: „Rugați-vă pentru fetița mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel