„Războiul soțiilor”, după conflictul aprins dintre Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu la Survivor All Stars: „I-o plătește cu aceeași monedă”

Data publicării:
Captură video: YouTube/La Măruță
Descriere foto: Captură video: YouTube/La Măruță

În urma conflictului tensionat în cadrul emisiunii Survivor All Stars dintre Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu, soțiile celor doi au sărit în apărarea partenerilor de viață.

Conflictul din cadrul emisiunii Survivor All Stars a atins cote alarmante în ediția de marți, 26 martie, când Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu au avut un schimb aprins de replici, generând un adevărat scandal în cadrul show-ului. Totul a pornit după ce Războinicul ar fi arătat un semn obscen, ceea ce l-a deranjat pe Faimos, care a afirmat că este un gest nepotrivit în fața camerelor, susținând, totodată, că băiețelul lui în vârstă de doi ani vede la televizor acțiunile tatălui său. Cu toate acestea, Sorin Pușcașu a negat și a continuat să-și susțină nevinovăția. 

„Te vede băiețelul tău. Ai arătat așa (n.r. semn obscen) pe la spate. Te vede băiețelul tău. Te-a prins camera. Bă, îl vede băiatul lui. Să arăți așa ceva nu e frumos. Du-te în banca ta. Du-te, bă, și lasă-mă”, a spus Andrei Ciobanu. 

„Lasă teatrul ăsta fals. Vrei să stai să vorbim acum? Cei ai tu cu mine: Tu știi că eu nu te bag în seamă. Nu mai abera, frate. Nu mai face actorie d-asta. (...)  Nu mai face teatru d-ăsta de victimizare. Oricum ești văzut acasă. Nu mai face teatru d-ăsta de nebun. Vezi-ți de treaba ta, vezi-ți de jocul tău. Eu nu mai vorbesc. Oricum ești zero pentru mine. Se vede că e personal, ai dreptate. Se vede că e personal de la el la mine. Eu nici nu-l bag în seamă. Eu nu am nimic personal cu el”, a replicat imediat Sorin Pușcașu.

Te-ar putea interesa și: Andrei Ciobanu, deranjat de gestul făcut de Sorin Pușcașu, la Survivor All Stars: „Te-a prins camera. Bă, te vede băiețelul tău” / FOTO

„Războiul soțiilor”, după conflictul aprins dintre Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu, la Survivor All Stars

În cadrul emisiunii „La Măruță”, soțiile concurenților Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu au intervenit pentru a le lua apărarea partenerilor de viață, aducând în discuție perspective diferite asupra conflictului de la Survivor All Stars. 

Marilena: Eu nu cred că este ceva personal față de Sorin, el își spune opinia puțin prea direct și prea sincer. Totul a plecat de la prima remarcă făcută de Andrei când a zis că, din punct de vedere strategic, Sorin e cel mai slab. Realitatea e că, de la un anumit punct, Andrei a început să îl facă la psihic pe Sorin. Nu știu care este intenția, nu știu ce se întâmplă acolo. De aceea îmi este și foarte greu să comentez. Din punctul meu de vedere nu văd ceva foarte exagerat, dar, într-adevăr, a început să îl facă la psihic pe Sorin. Nu au nimic personal, vrea să îl facă la psihic din punct de vedere strategic, ceea ce a și funcționat.

Laura: Păi de ce strategic, ce câștigă? Sunt foarte curioasă ce câștigă dacă îl face strategic? Nu înțeleg treaba asta.

Marilena: Nu cred că are nimic de câștigat. I-o plătește cu aceeași monedă lui Sorin.

Laura: Păi el nici măcar nu îl bagă în seamă. Cu ce monedă? Andrei vorbește neîntrebat. Imaginile vorbesc de la sine. Eram curioasă de ce vrea să-l facă la psihic, pentru că Andrei vorbește singur și se duce la Războinici. Și a recunoscut că chiar are ceva cu el de când erau la Războinici, doar că nu a putut să spună nimic atunci.

Marilena: Dacă nici tu nu înțelegi, nici eu nu înțeleg. Nu avem de unde să știm exact ce se întâmplă acolo. Eu îl cunosc pe Andrei într-un fel, îl văd puțin schimbat, nu înțeleg de ce uneori. Nici eu nu am de unde să știu, chiar dacă este bărbatul meu. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel