Teatrul Naţional ''I. L. Caragiale'' reia spectacolele, în toate sălile, din 5 februarie

Data actualizării: | Data publicării:
Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti, foto Facebook
Descriere foto: Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti, foto Facebook

Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor la sediu, în toate sălile, cu respectarea tuturor normele în vigoare impuse de pandemia de COVID-19, începând cu data de 5 februarie.

Potrivit unui comunicat al TNB transmis vineri, sălile vor putea fi ocupate în proporţie de 30 la sută din capacitate.

"Noi suntem pregătiţi de a relua cât mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufleteşte, moral, profesional, financiar instituţia teatrală, fără activitate specifică, nu poate fi justificată ca o fiinţă vie, cum credem noi că este. Pentru noi este vital să aflăm că putem deschide stagiunea", a declarat managerul TNB, Ion Caramitru.

Între primele spectacole care vor putea fi văzute se numără "Jurnal de România. 1989" - premieră a verii 2020 la TNB şi "Noii infractori" (la Sala Mare), "Preşul" şi "Frumos e în septembrie la Veneţia" (Sala Studio), "Orchestra Titanic" şi "Omul care a văzut moartea" (Sala Pictura), la Atelier - cel mai nou spectacol "Incognito de Nick Payne", precum şi "Anonimul veneţian" sau "20 de ani în Siberia", notează Agerpres.

Biletele se pun în vânzare la Casa de bilete a TNB începând de sâmbătă, ora 11,00, precum şi online, pe platforma www.mystage.ro.

Programul casei de bilete a TNB în perioada 23 ianuarie - 4 februarie este între orele 11,00 - 18,00, iar luni, 25 ianuarie, de la 10,00 la 16,00. În zilele de 5, 6 şi 7 februarie, casa de bilete va fi deschisă în intervalul orar 10,00 - 19,00.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis vineri că, începând de luni, în sălile de spectacol, teatre şi cinematografe va fi permis accesul publicului în limita a 30% din capacitate.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel