„Te poți împodobi cu penele altuia, dar nu poți zbura cu ele”. Dan Negru, detalii despre noua emisiune pe care o va prezenta

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Negru, foto Instagram
Descriere foto: Dan Negru, foto Instagram

Dan Negru promite să aducă un show „așa cum nu s-a mai văzut” în România. Prezentatorul TV mizează pe originalitate și crede că piața media are nevoie de inovație

„Un proiect altfel decât cele care există pe piața TV. Mi-a plăcut mereu originalitatea, Blaga avea dreptate când spunea că te poți împodobi cu penele altuia, dar nu poți zbura cu ele. Piața de televiziune de la noi e una a copy-paste, se face mult playback și m-a bucurat când Kanal D mi-a propus originalitatea unui show unic în piață. Și nu doar a unui show, cât a unui trend TV pe care-l găsești oriunde în lume, mai puțin la noi. E un curaj cel de a inova, de a descoperi trenduri”, a declarat Dan Negru pentru revista Viva. 

Un show pentru toată lumea

„Va fi un quiz, un show pentru toată lumea, asta e cel mai important, ca oricine să poată să rămână cu ceva după ce-l vede la televizor. Cred că e important și asta pentru noi, cei care facem televiziune: să lăsăm ceva în urmă chiar dacă suntem doar o mașină de împachetat fum”, a mai spus prezentatorul TV.


Dan Negru dă start castingului pentru cel mai simplu şi uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale

 
Dan Negru, maestrul de ceremonii al acestei noi călătorii pline de spontaneitate şi inteligenţă,  îşi aşteaptă candidaţii. 

“E cea mai frumoasă provocare din televiziune: să căutăm oameni care au minte, oameni inteligenţi. Pe ei televiziunea din România i-a cam ocolit pâna acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale!”, spune Dan Negru.


„Dacă ai un vocabular vast, îti merge mintea şi  îţi place să te joci cu cuvintele, intră în jocul nostru! E simplu: noi dăm definiţia, tu ne dai soluţia! Punem preţ pe fiecare cuvânt în cel mai mai simplu quiz show din România. Inscrie-te, aşadar, în competiţia minţii, intră pe https://casting.kanald.ro  pentru a face primul pas într-o călătorie ce combină spiritul ludic şi inteligenţa cu frumuseţea şi emoţia spectacolului de televiziune”, transmite KanalD. 

 

Dan Negru, MOTIVUL pentru care a decis să plece la Kanal D

 

Dan Negru a declara, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, de ce a luat decizia de a pleca de la Antena 1.

Vorbele tuturor care ma etichetau drept “cel mai longeviv”. Atunci m-am speriat pentru că mi-am dat seama că m-am oprit din evoluție la doar 50 de ani. Noi suntem generatia care am intrat in media la 20 de ani și părem ca suntem de o viața pe ecrane. Așa ca am decis ca e vremea sa căutam și alte vieți, altfel ne vom plafona. Colegii mei au descoperit asta mai demult. Mie mi-a luat ceva vreme, a declarat Dan Negru pentru spectacola.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel