Te cunosc de undeva! revine. Cine sunt vedetele care întră în jocul transformărilor

Data publicării:
Te cunosc de undeva!, Foto Instagram
Descriere foto: Te cunosc de undeva!, Foto Instagram

Te cunosc de undeva! revine sâmbătă, 6 februarie, de la 20:00 la Antena 1. Este al 16-lea sezon în care vedetele intră în jocul transformărilor. 

Alina Pușcaș și Cosmin Seleși vor prezenta și al 16-lea sezon „Te cunosc de undeva” iar  Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan se vor ocupa de jurizare, dar și de voie bună. 


11 vedete intră în cursa transformărilor: Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.


„Vestea revenirii pe platourile de filmare la scurt timp după încheierea sezonului trecut m-a bucurat foarte tare! Sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie, iar garnitura de concurenţi este una cum nu se poate mai potrivită. Abia aşteptăm să vă arătăm din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, ce nebunie, ce bucurie şi ce bună-dispoziţie este la noi la platou, zi de zi!', a declarat Andreea Bălan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel