Taylor Swift a dat lovitura în 2020: „În izolare, imaginaţia mea s-a dezlănţuit”

Taylor Swift/ foto Instagram
Descriere foto: Taylor Swift/ foto Instagram

"Folklore", lansat de Taylor Swift pe 24 iulie, este primul album vândut în peste 1 milion de exemplare în Statele Unite anul acesta.

Albumul a înregistrat această performanţă în săptămâna încheiată pe 22 octombrie, când "Folklore" a fost vândut în 57.000 de copii.

Timp de opt săptămâni de la lansare noul album al cântăreţei Taylor Swift, în vârstă de 30 de ani, s-a aflat pe primul loc în topul american Billboard 200.

"Folklore" este al nouălea album al lui Swift care a fost vândut în cel puţin un milion de exemplare în SUA. Între acestea se află toate cele opt albume de studio ale ei şi discul cu piese de Crăciun, "The Taylor Swift Holiday Collection".

 

"În izolare, imaginaţia mea s-a dezlănţuit şi acest album este rezultatul", a scris Swift despre album pe Twitter în momentul lansării.

"Folklore" a fost o lansare surpriză pe care Swift a anunţat-o cu doar o zi înainte. Albumul conţine melodii precum "Cardigan" şi "The 1", notează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 27 oct 2020, 11:22 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience