Taximetristul martor la crima din Mangalia nu-și poate reveni din șoc: „Sunt traumatizat. Era grea valiza, am întrebat-o ce are acolo”

Sursa foto: Captură video Pro TV
Descriere foto: Sursa foto: Captură video Pro TV

Noi informații șocante cu privire la crima din Mangalia ies la iveală.

În decursul zilei de 5 august 2023 o crimă îngrozitoare a avut loc în Mangalia, unde o tânără de 18 ani și-a ucis cu sânge rece cea mai bună prietenă. Cele două se cunoșteau încă din copilărie, erau cele mai bune prietene și se aflau pe litoral pentru a munci pe timpul verii. În timp ce toată lumea știa că între cele două este o relație extrem de strânsă, Loredana a șocat pe toată lumea după ce a decis să-i pună capăt zilelor Alinei. Întregul film al crimei este unul îngrozitor, întrucât Loredana i-a transportat corpul fără suflare al prietenei sale în parc, într-o valiză, acolo unde l-a și abandonat. Până acolo a transportat-o un taximetrist, care încă nu-și poate reveni din șoc. Acesta a privit cu suspiciune valiza fetei încă din noaptea groazei, când i s-a părut mult prea grea. Cu toate acestea, bărbatul nu s-a gândit nicio clipă la ce avea să urmeze, iar acum se gândește chiar să renunțe la această meserie, din cauza tragediei la care a fost martor.

„Sunt traumatizat rău de tot, mă doare capul. Sunt terminat, la ce s-a întâmplat. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât şi pe mine. Vreau să renunţ şi la taxi, vreau să renunţ la tot. Am doi copii acasă. Nu vreau să mi se întâmple ceva şi să rămână copiii vai de capul lor. Era grea valiza, chiar am întrebat-o când am vrut să o ajut. Am întrebat-o ce are. Rechizite şi haine. Am fost la gară, a vrut să scoată bani.

Apoi mi-a spus să o duc la Vaslui. I-am zis că nu pot să te duc la Vaslui pentru că sunt foarte obosit. Sunt 300 și ceva de kilometri până acolo, mai fac o cursă, două și mă duc spre casă. Te las la gară și te duci cu trenul și o să te coste mai puțin. Cursa de Vaslui te costă în jur de 15-16 milioane. Și a zis: Nu, lasă-mă în parc. La Tosca. Trăgea de troler, zic: Câte cărți ai luat, că îmi distrugi mașina. Am tras așa și am ținut dintr-o parte și am dat-o jos.”, a povestit bărbatul pentru Observator.

VEZI și: Declarații halucinante ies la iveală în cazul crimei din Mangalia. Ce s-a întâmplat între cele două tinere, înainte de tragedie: „Îmi răspundea evaziv, am început să tremur”

Bărbatul se teme pentru viața sa

Faptul că a transportat în propria mașină o persoană decedată l-a îngrozit pe taximetristul care nu se vede pe viitor să mai profeseze în acest domeniu. Bărbatul a început să-și facă griji pentru propria viață, întrucât orice necunoscut care îi intră în mașină ar putea să-i pună viața în pericol.

„Nu e nimic, a luat poliţia maşina. Nu e nimic. Poliţiştii mă cunosc şi mi-au spus: Tu ştii ce aveai în geamantan? Cărai un mort.

Am trei copii. Azi am fost la un preot să îmi citească, nu sunt bine deloc. Când mi-a zis poliţia că am avut mort, nu mai vreau să fac taximetrie. Pot să iau pe cineva care îmi bagă cuţitul şi gata”, a continuat el.

Criminala, declarații șocante 

Loredana a recunoscut la audieri tot ce a făcut, povestind autorităților în detaliu cum a decurs noaptea îngrozitoare în care Alina și-a pierdut viața. Fata avea ochii închiși în momentul în care a fost înjunghiată de prietena sa și, chiar dacă a încercat să strige după ajutor, aceasta a fost forțată să păstreze liniștea până când nu a mai prezentat semne vitale.

„Am mai avut niște discuții contradictorii cu Alina legate de plecarea ei acasă, întrucât știam că vrea să plece din hotel. Într-un moment de furie, întrucât Alina îmi răspundea evaziv, am început să tremur. Inițial, am ezitat, însă după aceea am înjunghiat-o. Menționez că Alina nu dormea, însă stătea cu ochii închiși și fața la perete. Nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care m-am pierdut cu firea”, a declarat Loredana la audieri, potrivit știrileprotv.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 14 aug 2023, 14:35 | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience