Declarații halucinante ies la iveală în cazul crimei din Mangalia. Ce s-a întâmplat între cele două tinere, înainte de tragedie: „Îmi răspundea evaziv, am început să tremur”

Sursa foto: Captură video Pro TV
Descriere foto: Sursa foto: Captură video Pro TV

Loredana și-a recunoscut întreaga vină la audieri, acolo unde a făcut o serie de declarații halucinante, dezvăluind întregul film al crimei care a îngrozit România. 

O crimă îngrozitoare a cuprins România zilele acestea, când pe buzele tuturor oamenilor există în continuare extrem de multe semne de întrebare. Este vorba despre crima care a avut loc în Mangalia, unde o fată de 18 ani, Loredana, și-a ucis prietena cea mai bună, Alina. Cele două fete se cunoșteau încă de la grădiniță, erau colege de bancă, iar în toamnă urmau să treacă amândouă în clasa a 12-a. Acum, pe timpul verii, acestea au decis să meargă să muncească pe litoralul românesc, pentru a câștiga câțiva bani în plus. 

Chiar dacă toată lumea știa că cele două se înțeleg de minune, se pare că, în realitate, situația era diferită, iar Loredana a recurs la un gest total neașteptat: și-a omorât prietena cu sânge rece, după care i-a ascuns cadavrul într-un geamantan, pe care l-a lăsat sub o bancă din parc. Dacă la început, nu se cunoșteau foarte multe detalii despre crima care a îngrozit o țară întreagă, acum, noi detalii și declarații șocante ale tinerei au ieșit la iveală.

Loredana, declarații șocante la audieri

Loredana și-a recunoscut întreaga faptă în fața autorităților. Aceasta a povestit la audieri faptul că  toate discuțiile contradictorii au apărut în momentul în care prietena sa de-o viață i-a spus faptul că și-ar dori să plece acasă, fiind destul de reținută în fața acesteia. Se pare însă că acest lucru a înfuriat-o extrem de tare pe cea cu care împărțea camera, care a recurs imediat la un gest necugetat.

„Am mai avut niște discuții contradictorii cu Alina legate de plecarea ei acasă, întrucât știam că vrea să plece din hotel. Într-un moment de furie, întrucât Alina îmi răspundea evaziv, am început să tremur. Inițial, am ezitat, însă după aceea am înjunghiat-o. Menționez că Alina nu dormea, însă stătea cu ochii închiși și fața la perete. Nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care m-am pierdut cu firea”, a declarat Loredana la audieri, potrivit știrileprotv.

Și-a băgat prietena în valiză și a cărat-o în parc

Declarațiile șocante nu se opresc însă aici. Din spusele Loredanei, prietena sa nu a murit imediat, ci s-a zbătut timp de jumătate de oră între viață și moarte. Cu toate acestea, Alina nu a fost lăsată să strige după ajutor, iar în momentul în care ucigașa sa a observat faptul că aceasta nu mai prezintă semne vitale, a început să scoată toate hainele fetei din geamantan și să-i bage trupul neînsuflețit acolo. Aceasta a sunat apoi la un taximetrist, căruia i-a oferit de 10 ori mai mulți bani față de cât ceruse, pe care l-a rugat să o ducă la gară.

„Am întrebat-o: „Bă, dar ce ai aici, că e foarte greu? E foarte greu ăsta, ce e cu el?”. „Nu pot să îl ridic că mă doare mijlocul” . A venit un băiat și a ajutat-o. Mi-a zis să o duc la un bancomat și de acolo a zis să o las la gară”, a declarat taximetristul, potrivit sursei citate.

A abandonat trupul Alinei în parc

Filmul crimei nu se termină aici. Loredana continuă să povestească cum a abandonat trupul prietenei sale în parc, după care s-a întors în cameră pentru a-și șterge toate urmele. În final, aceasta spune că a decis să-și recunoască întreaga faptă pentru că știe că în acest mod va săvârși o pedeapsă mai mică, după modelul pe care ea l-a văzut în filme.

„M-am uitat în jur să văd dacă sunt camere de filmat sau persoane care m-ar putea vedea. Întrucât nu era nimeni, m-am apropiat de prima bancă și am abandonat trupul Alinei sub această bancă. Am încercat să o pun pe bancă, dar era prea grea și nu am putut.

Am început să fac curățenie în cameră, ștergând urmele de sânge de pe mochetă și de pe perete și am luat lenjeria și hainele murdare de sânge și le-am pus într-un sac de plastic (...) Acest sac l-am dus dimineață în tomberonul hotelului. Menționez că am apucat să stau o oră în pat dar nu am reușit să dorm.

Am recunoscut fapta deoarece am văzut în filme faptul că dacă recunoști fapta săvârșită primești o pedeapsă redusă”, a continuat aceasta.

Loredana a fost arestată pentru crimă, iar familia Alinei urmează să își conducă fata joi la mormânt.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 10 aug 2023, 11:29 | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience