Tavi Colen a fost infectat de două ori cu COVID-19. Artistul a trecut prin momente cumplite: "Nu mai puteam să respir"

Data publicării:
Tavi Colen, sursa instagram
Descriere foto: Tavi Colen, sursa instagram

Tavi Colen a vorbit despre momentele grele prin care a trecut, după ce a fost infectat cu COVID-19 de două ori.

Tavi Colen, în vârstă de 54 de ani a mărturisit că a trecut prin momente cumplite, după ce a fost infectat cu COVID-19. Încă de la începutul pandemiei, artistul a precizat că a fost testat pozitiv de două ori. Prima oară a aflat că a contractat virusul anul trecut, în februarie. Acesta s-a simtit extrem de rău, ba chiar a fost nevoit să stea la pat.

“Am făcut COVID de două ori. Prima dată m-am simțit cel mai rău. A fost la final de februarie anul trecut când încă nu se știa de Covid. O lună întreagă am stat la pat. Am fost foarte rău, nu puteam să respir”, a declarat Tavi Colen, la Antena Stars.

Anul acesta, fostul solist al trupei Talisman s-a reinfectat din nu cu virusul care a împânzit o lume întreagă. De asemenea, nici familia artistului nu a scăpat de infectarea cu COVID-19.

“A doua oară când am făcut Covid a fost mai ușor. Nu am avut decât nasul înfundat și cam atât. Am făcut teste și au ieșit toate pozitive, și la Emma, și la copil. Eu aveam miros, dar Emma nu a avut miros și gust timp de o săptămână. Fi-miu însă, deși a ieșit și el pozitiv, nu a avut nici un simptom. Are 1.80 la 14 ani”, a mai povestit Tavi Colen.

Citește și: O femeie s-a căsătorit cu ea însăși. Care este motivul pentru care a recurs la acest gest și ce spune despre o eventuală relație



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel