Tavi Clonda, la un pas de a-și pierde viața din cauza unei foste iubite: „A făcut infecție, era să-l pierd atunci”

Data publicării:
Tavi Clonda, sursa instagram
Descriere foto: Tavi Clonda, sursa instagram

Drama prin care a trecut Tavi Clonda pe când avea doar 20 de ani. Mama lui a dezvăluit tot. 

Tavi Clonda este un bărbat împlinit. Are o relație frumoasă cu Gabriela Cristea și două fetițe minunate. Artistul se consideră un norocos și este implicat în viața fetițelor. Acesta nu ezită să se mândrască cu cele două minuni ale lui. 


Dar nu a fost mereu la fel de frumoasă viața artistului. Pe când avea 20 de ani și iubea cu mare foc, acesta a fost implicat într-un incident tare neplăcut. Avea o iubită pe atunci, iar când a văzut-o în ipostaze tandre cu un alt băiat a luat foc. S-a năpustit asupra acelui individ și a suferit un accident teribil. 


„Era de 20 de ani el și a fost la mare. Avea o prietenă din liceu. Atunci am avut un moment de cumpănă, când el a pățit un accident la mână. A trebuit să ajungă la spital (…) I-a tras un pumn la un tip. Aia nu s-a mai întâmplat niciodată. El nu e bătăuș, nu a fost niciodată, dar la 20 de ani….(…). A văzut-o într-o poziție indecentă cu acel tip și s-a enervat”, a povestit Elena Clonda, în urmă cu câteva luni, la Antena Stars.


Mama artistului s-a temut atunci că fiul ei și-ar putea pierde viața. Tavi a suferit două operații și a zăcut mult timp la pat. 


„L-au dus în Constanța, dar medicii l-au tratat cu indiferență acolo. L-au cusut numai pe deasupra, dar el avea tendonul rupt. (…) A durat foarte mult refacerea. A făcut infecție, era să-l pierd atunci. Și acum știu cum stătea, numai cu fructe. Nu suporta nimic. Avea temperatură foarte mare. Când îl vedeam acolo în pat…. Două operații a avut”, a mai spus soacra Gabrielei Cristea.


Puțini oameni știu cum s-au cunoscut cei doi porumbei. Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii ”Te vreau lângă mine”.


„Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț sa porți așa ziua.Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis – Am poftit la rochia ta. Iar eu m-am șocat și am zis – Cum îndrăznește să spună așa ceva? – , dar nu m-am exteriorizat.După care m-am gândit dacă se dă la mine. Și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit”, a spus Gabriela Cristea într-un interviu pentru Antena Stars.

 

Citește și: Cum se înțelege Dana Rogoz cu fiul soțului ei: „Sper ca în viitor să aibă o relaţie frumoasă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel