Cum se înțelege Dana Rogoz cu fiul soțului ei: „Sper ca în viitor să aibă o relaţie frumoasă”

Data publicării:
Dana Rogoz, foto Instagram
Descriere foto: Dana Rogoz, foto Instagram

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt împreună de 17 ani și au doi copii minunați. Dar ce spune actrița despre fosta soție a regizorului?

Dana Rogoz este o femeie împlinită. Aceasta are o relație solidă cu Radu Dragomir și doi copii minunați, pe Vlad și pe Lia. Chiar dacă le-a lungul timpului actrița a fost acuzată în repetate rânduri că i-a stricat căsătoria regizorului cu Ozana Oancea, Dana Rogoz a avut mereu doar cuvinte de laudă la adresa actriței. 


“Nu este doar o actriţă foarte bună, ci şi o mamă extraordinară şi o femeie extrem de responsabilă. Nu o ştiu personal, însă pot să spun asta cunoscându-l pe Barbu (12 ani), băiatul lor, şi văzând ce frumos creşte. Amândoi sunt nişte părinţi minunaţi. Radu este extrem de prezent în viaţa fiului său, aşa a fost în toţi anii aceştia”, preciza Dana Rogoz pentru Click!


Dana Rogoz și fiul soțului ei au o relație apropiată și speră ca pe viitor să se înțeleagă bine și cu fratele lui, Vlad. Actrița a dezvăluit că cel de-al doilea prenume al fiului ei a fost ales chiar de Barbu. 


”Barbu i-a dat al doilea nume băieţelului nostru. Pe cel de Luca. Sper ca în viitor să aibă o relaţie frumoasă, pentru că la un moment dat vor fi doar ei pe lumea asta şi trebuie să se înţeleagă”, mai spunea actrița. 


Dana Rogoz și Radu Dragomir și-au unit destinele pe 14 iulie 2012. Chiar dacă între cei doi este o diferență de vârstă, actrița susține că acest lucru nu a fost pentru ei un impediment. Dana Rogoz avea doar 19 ani atunci când a început o relație cu regizorul.


”Între noi este o diferenţă de 19 ani, dar este o diferenţă doar pe hârtie, sincer. Contează vârsta pe care o ai aici şi aici. (…) Ceea ce mă bucura cel mai mult este că în continuare Radu îmi este şi cel mai bun prieten. Ne cunoaştem atât de bine, încât discuţiile noastre pentru cei din jur par de cele mai multe ori eliptice şi fără sens. Când mă gandesc la el, parca mă gândesc la mine, şi invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubeşte”, spunea Dana Rogoz. 

 

Citește și: Care este motivul neînțelegerilor dintre Cătălin Moroșanu și soția lui. Sportivul a dezvăluit totul: „Au fost momente grele”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel