Tavi Clonda, de urgență pe patul spital. Ce a pățit soțul Gabrielei Cristea: „M-a durut că a fost pe viu…Voi vedea cum evoluează”

Data publicării:
Sursa foto: Tavi Clonda, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Tavi Clonda, instagram

Tavi Clonda a ajuns de urgență la spital. Artistul a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. 

Tavi Clonda a trecut prin momente de panică, după ce a ajuns de urgență pe patul de spital. Mai exact, soțul Gabrielei Cristea a făcut o infecție la unghie, astfel că a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Tavi Clonda a ajuns de urgență pe patul spital

Artistul a recunoscut că nu a dat mare importanță la început, dar când a văzut că situație se agravează nu a mai stat pe gânduri și a cerut ajutorul medicilor. Totul a pornit de la o pieliță, pe care Tavo Clonda și-a smuls-o de la o unghie. La câteva zile, degetul a început să i se umfle foarte tare și a mers de urgență la spital. 

''Am făcut o infecție la unghie. A început așa ușor, mi-am smuls o pielița, ceea ce le sugerez celor de acasă să nu facă, să nu smulgă pielite, să nu roadă unghii, să nu facă prostii din astea. Nu știu cum s-a întâmplat.

Astea sunt chestii pe care nu le bagi în seamă, sunt niște ticuri. Și am lăsat acolo probabil, o parte deschisă și mi s-a infectat. Am zis, lasă că… mici chestii așa, dureri mititele mai sunt zilnic. Te mai înțepi în ceva și am zis lasă că trece. Și o zi, două, trei, patru, când duminică dimineață era dublu degetul.

Și m-am panicat îți dai seama! Eram și la Brașov, am venit la București. M-am dus până la urmă la spital. Am fost la urgențe, am făcut drenaj acolo. M-a pansat, ce-a făcut și am un pansament acum. Trebuie să mă duc să îl schimb. Voi vedea cum evoluează. Ideea este că mă simt bine, nu am făcut temperatură, nu am făcut alte complicații, deocamdată, și sper să rămână așa și să se vindece.'', a declarat Tavi Clonda, în exclusivitate, la Antena Stars.

Tavi Clonda: „Fiind rană deschisă acolo, trebuie mereu purtat bandaj”

Tavi Clonda a povestit că intervenția a durat aproape o jumătate de oră și a durut foarte tare, mai ales că nu i-a fost aplicată nicio anestezie. Acum, soțul Gabrielei Cristea trebuie să fie foarte atent și să poarte mereu bandaj, pentru a nu se infecta. 

''A durat un pic, 20 de minute, jumătate de oră. M-a durut că a fost pe viu, dar am rezistat și sper să fie în continuare ok treaba. Dar importantă este că mă simt bine, nu mă doare, dar oricum durează un pic recuperarea, că na, fiind rană deschisă acolo, trebuie mereu purtat bandaj, să nu intre praf, mizerie.

Am tot citit și pe net, mi-au zis și doctorii, pot degenera dacă nu mergi la timp.'', a mai declarat Tavi Clonda, în exclusivitate, la Antena Stars.

Citește și: Câte avorturi a avut Gabriela Cristea în perioada adolescenței. Tatăl vedetei a dat-o de gol: ”N-a fost singura întrerupere de sarcină”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel