Câte avorturi a avut Gabriela Cristea în perioada adolescenței. Tatăl vedetei a dat-o de gol: ”N-a fost singura întrerupere de sarcină”

Sursa foto: Gabriela Cristea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, instagram

Tatăl Gabrielei Cristea a dezvăluit câte întreruperi de sarcină a avut fiica sa. 

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. De-a lungul timpului, vedeta a preferat să fie discretă în legătură cu viața personală.  Cu toate astea, Gabriela Cristea și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a dezvăluit una dintre dramele din adolescență, care au marcat-o profund. Mai exact, soția lui Tavi Clonda a făcut un avort la vârsta de 19 ani, din cauza unor complicații.

Câte avorturi a avut Gabriela Cristea în perioada adolescenței

„Am făcut la un moment dat un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile. Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort”, declara în urmă cu ceva timp Gabriela Cristea, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Tată Gabrielei Cristea a făcut dezvăluiri neașteptate

Încă din copilărie, Gabriela Cristea nu a avut o relație apropiată cu familia sa, motiv pentru care a decis să plece de acasă încă de la vârstă fragedă. Anii au trecut, însă Gabriela Cristea și tatăl său, Eugen Cristea, au continuat să aibă o relație la fel de rece și distantă. Bărbatul a declarat că fiica sa nu a făcut o singură întrerupere de sarcină, așa cum a spus vedeta. 

„O să vă explic eu. Ea, după ce a făcut acea întrerupere de sarcină, a plecat la Constanța. Noi nu am știut. Atunci încă nu avea 18 ani, avea cam 16 ani și 7-8 luni. În momentul în care a venit de la mare după trei zile, nici nu ne-a băgat în seamă, a intrat la ea în cameră și şi-a făcut bagajele. Nici nu ne-a spus că vrea să plece, a venit băiatul și ne-a spus: «Vedeți că Gabi pleacă!». În momentul în care a ieșit pe ușă, e foarte adevărat că i-am zis: «Băi, Gabi, îți bați joc de noi?» am împins-o, dar n-am lovit-o, n-am înjurat-o, n-am jignit-o.

N-a fost singura întrerupere de sarcină. Chiar părinții băiatului cu care era atunci ne-au spus: «Domne, eu vreau nepoți! Ea dacă face atâtea întreruperi de sarcină, eu nu o să mai am nepoți!» Asta e realitatea, asta ne-a spus, asta vă spun și eu. Pentru că eu dacă întârziam două zile și nu mai ajungeam acasă, nu știam nici de sarcina pe care a avut-o. Nici nu am avut timp să ne certăm, nici să vorbim cu ea. Nici cu mama ei nu am avut niciun fel de discuții, ba chiar s-a purtat urât cu ea. Eu bănuiesc, din câte am aflat, că ei îi este rușine cu familia sa”, declara tatăl Gabrielei Cristea la un moment dat, relatează wowbiz.com

Gabriela Cristea a apelat la ajutorul unui psiholog

Gabriela Cristea a mărturisit că această boală i-a afectat sistemul nervos vegetativ și din această cauză se confrunta cu atacuri de panică. Ba mai mult, bruneta spune că a avut și unele fobii, mai ales după ce a rămas fără gust și miros, de frică că un eveniment tragic s-ar putea petrecere fără ca ea să își dea seama. 

„Dar am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ. Am și vorbit cu psihologul emisiunii 'Mireasa' și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv.

Am avut și fobii în timpul bolii. Când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a spus Gabriela Cristea la Xtra Night Show, de pe Antena Stars. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 20 iun 2023, 13:31 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience