Tavi Clonda dă cărțile pe față. A dezvăluit cine e șeful în casă: „Dictează până la un moment dat”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram

Tavi Clonda și Gabriela Cristea reprezintă unul dintre cele mai însemnate cupluri din showbiz-ul românesc. Aflați cine face regulile în casa lor.

Gabriela Cristea (48) și Tavi Clonda (43) formează un cuplu admirat și apreciat în lumea showbiz-ului. Cei doi sunt căsătoriți din 2015 și au două fetițe adorabile, Victoria și Iris, care le ocupă majoritatea timpului și atenției. Într-un interviu recent, artistul a dezvăluit cum își organizează activitățile împreună cu cele două fetițe.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au întâlnit pe platourile de filmare ale unei emisiuni, unde Gabriela era prezentatoarea, iar Tavi făcea parte dintr-o trupă muzicală. Chimia dintre ei a fost instantanee și dragostea a înflorit rapid. După o perioadă, au decis să facă pasul cel mare și să-și oficializeze relația prin căsătorie. Chiar dacă există o diferență de vârstă între ei, cei doi au reușit să construiască o relație fericită și împlinită.

În anul 2019, Gabriela și Tavi au devenit părinți pentru prima dată, bucurându-se de venirea pe lume a micuței Victoria. Această experiență a adus o mare fericire și împlinire în viața cuplului. Doi ani mai târziu, au primit cea de-a doua binecuvântare în familie, nașterea lui Iris.

În ceea ce privește organizarea activităților zilnice cu cele două fetițe, Gabriela și Tavi sunt conștienți de importanța împărțirii responsabilităților și creșterii lor într-un mediu armonios. Ambii părinți sunt implicați activ în viața copiilor lor, asigurându-se că fiecare are nevoile îndeplinite și că beneficiază de o atenție echilibrată. Împreună,

Cele mici sunt șefele

Artistul recunoaște că fetițele sunt liderii în casa lor, iar părinții se supun regulilor stabilite de ele. Ambii părinți își împart responsabilitățile, dar atunci când unul dintre ei este în concediu, celălalt are tendința să se relaxeze mai mult.

„Șefele sunt cele mici. Ele dictează până la un moment dat, după aia intervenim și noi. Nu e vorba de șefi, dar cumva începem să ne organizăm să ne facem fiecare treaba lui. Abia așteptam să intre Gabriela în concediu, dar acum e mai mare balamuc, că ea așteaptă tot de la mine. Eu, dacă eram în concediu, așteptam de la ea”, a mărturisit Tavi Clonda, pentru Antena Stars.

Metoda prin care le plimbă și educă pe fetițe

Fetițele Victoria și Iris, în vârstă de 3 și 5 ani, sunt încântate de timpul petrecut alături de părinții lor, Tavi Clonda și Gabriela Cristea, în timpul vacanței. Artistul a dezvăluit că vara este cu adevărat o perioadă de vacanță continuă pentru familia lor.

„Când ai piscină acasă e firesc. Îmi pare rău, dar sunt bronzat de vreo lună și ceva. Adevărul este însă că tund iarba, fac alte lucruri prin curte și de asta sunt bronzat. Dar am fost și vacanță, trebuie să recunosc. Am fost într-un complex de 5 stele din Bulgaria. Nu prea aveam noi încredere în Bulgaria, dar am fost într-o zonă foarte mișto. Am stat 5 nopți acolo cu toată familia. A fost foarte frumos. Și mai plecăm, mai avem încă două vacanțe vara asta”, a declarat Tavi, pentru ego.

Ei preferă să petreacă majoritatea timpului lor în familie pe timpul vacanței. În loc să călătorească singuri pentru câteva zile departe de casă, ei optează să meargă în deplasări împreună cu copiii lor. Prioritatea lor este să se bucure de timpul petrecut în familie și să creeze amintiri prețioase alături de cei mici. Astfel, își construiesc o legătură puternică și se asigură că fiecare moment este trăit în armonie și fericire.

„A început să fie mai ușor cu fetele în vacanță. E mai greu din alt punct de vedere: supraveghere la apă, fug, pleacă, dar nu mai trebuie să stai non-stop cu ele, se joacă amândouă pe nisip și putem și noi să mai respirăm. Înainte, când aveam 5 minute îi mulțumeam lui Dumnezeu. Acum mai scăpăm câte jumătate de oră, o oră. Se culcă amândouă. A început să fie un pic mai ușor. De data asta am fost cu bunica pentru a avea și noi o oră-două de la 10 seara, împreună. Așa că le culca bunica. Dar acum în Grecia o să mergem fără bunică, doar noi, mă rog cu alte familii, cu copii și sperăm să fim ok”, a spus artistul pentru sursa precizată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel