Tatăl lui Theo Rose confirmă sarcina fetei sale: „Noi știm de la începutul lunii”. Ce spune despre nunta dintre solistă și Anghel Damian

captură video Youtube/ La Măruță, Instagram
Descriere foto: captură video Youtube/ La Măruță, Instagram

Tatăl lui Theo Rose a vorbit despre momentul în care a aflat de sarcina fiicei lui. 

Vestea că Theo Rose este însărcinată a venit ca un șoc pentru toată lumea. Artista formează o relație cu Anghel Damian doar de câteva luni, însă cei doi par mai hotărâți ca niciodată să-și întemeieze o adevărată familie. Chiar dacă celebra solistă nu a confirmat până acum zvonurile apărute în mediul online, apropiații săi au spus că totul este adevărat, iar artista este pe cale să aducă pe lume primul ei copil. Mai exact, tatăl său a fost cel care a dezvăluit faptul că știa de această veste încă de la începutul lunii noiembrie, când a fost extrem de fericit să afle că va deveni bunic.

„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați.

Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!', a spus Ioan Diaconu pentru Playtech.ro.

VEZI și: Horia Brenciu a confirmat sarcina lui Theo Rose. Mesajul emoționant transmis de artist: „Cât mă bucur că vei deveni mămică”

Ce spune despre Anghel Damian

Mai mult, acesta bărbatul spune că l-a cunoscut deja și pe Anghel Damian, despre care are o părere foarte bună. Tatăl artistei crede că în curând va avea loc și nunta dintre solistă și regizor. 

„A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă, nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!

Pe Theo am crescut eu, o bună bucată de vreme. Mai exact, de pe când avea vreo două luni, timp de un an. În prima perioadă a vieții ei mi-am luat concediu de paternitate, special ca să am grijă de ea. Așa că pot spune că avem o relație fiică-tată mai aparte. Iar acum că voi fi și bunic, lucrurile nu pot fi decât îmbucurătoare, așa cum de altfel trebuie să fie lucrurile în viață.”, a adăugat tatăl artistei.

Cine e bărbatul care știe toate secretele lui Theo Rose: „E important să știe mult mai multe chestii decât altcineva”

„Cel mai important e ca mama și copilul să fie sănătoși”

Ioan Diaconu i-a oferitșși un sfat prețios fetei lui. Acesta a rugat-o pe Theo să-și mai anuleze din proiectele pe care le avea de onorat în perioada următoare și să-și pună sănătatea ei și a copilului pe primul plan. 

„Am rugat-o ca de acum înainte să-și elibereze mai mult programul. Să nu mai dea curs tuturor propunerilor. Înțeleg, e vorba despre cariera unui tânăr, dar o să aibă timp de toate celelalte. Acum, ce e cel mai important, e ca mama și copilul să fie sănătoși. Așa că am rugat-o să treacă mai des pe la noi, ca să se poată odihni. Că la noi nu e ca la București!', a încheiat bărbatul.

Citește și: Theo Rose, adevărul despre despărțirea de Alex Leonte: „Îmi vine să plâng și acum”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 15 noi 2022, 13:24 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience