Loredana Groza, "nu am operații estetice", afectată de menopauză și criza vârstei. Medici: Bătrânețea se declanșează. Are o textură a pielii ce nu se obține niciodată la estetician

Data publicării:
Loredana Groza, foto Instagram
Descriere foto: Loredana Groza, foto Instagram

Loredana Groza a fost dată de gol despre operațiile estetice. Care este adevărul din spatele transformării sale și de ce se afișează provocator, de ce se comportă ca la 20 de ani și cât mai durează această criză.

La 52 de ani, Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar în ultimii ani a fost des criticată și acuzată că ar fi apelat la operațiile estetice, însă de-a lungul timpului, a negat aceste informații.

Am vorbit cu doi psihologi pentru a ne explica de ce femeile de peste 45 de ani, în special vedetele, se transformă și devin extravagante și provocatoare.

Am luat-o ca exemplu clar pe Loredana Groza, vedeta care a fost și este în continuare aspru criticată de public pentru schimbarea sa, pentru modul său de a se afișa în ultimii ani.

Într-un interviu, vedeta a vorbit din nou despre operațiile estetice și le-a dat peste nas invidioșilor.

Chiar dacă și de această dată a negat că și-ar fi făcut operații estetice, cântăreața a mărturisit că nu este împotriva intervențiilor de ordin estetic și chiar le apreciază pe cele care își doresc să arate impecabil indiferent de vârsta pe care o au.

"M-am născut așa, n-am avut nevoie să vin cu jențile luate din oraș", a spus Loredana Groza.

 

Loredana Groza: "Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri"
 

"Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.

Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de riguare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș", a declarat Loredana Groza.

"Oamenii încearcă să te atragă în turmă"

"Oamenii încearcă să te atragă în turmă şi dacă cumva vrei să scoţi capul sau vrei să fii altfel, eşti întotdeauna criticat, pus la zid. Nu am de ce să răspund, nici la critici şi nici la laude, pentru că trebuie să fii întotdeauna zen. Munca înnobilează omul, deci nu am avut timp să am nicio apăsare. Resurse găsesc în dragoste, în muzică, în orice lucru care îmi place, care mă inspiră şi care îmi aduce lumină.

Întotdeauna mă reinventez şi e o continuă căutare, o continuă transformare. Fiecare proiect, fiecare cântec pe care îl fac e un nou început. Întotdeauna încerc să găsesc sunete noi, idei noi, poveşti, imagini, look-uri. Este cred un mesaj foarte pozitiv, despre puterea de a iubi, de a te dărui, de a te dedica în general pentru orice îţi place în viaţă. Şi cu trupul şi cu sufletul, a declarat Loredana Groza.

Vezi pe DC Medical ce spun medicii despre operațiile estetice ale Loredanei Groza.


 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel