Tatăl Denisei Răducu, declarații sfâșietoare, la 6 ani de la moartea artistei: „Nu sunt liniștit sufletește”

Data publicării:
Sursa foto: Denisa Răducu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Denisa Răducu, Instagram

Tatăl Denisei Răducu, cântăreața de muzică de petrecere care s-a stins din viață la 27 de ani, nu poate trece încă peste acest eveniment tragic.

Se împlinesc deja șase ani de când o boală necruțătoare i-a luat viața Denisei Răducu, îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere. Chiar dacă se spune că timpul ar trebui să vindece și rănile din sufletele celor care au iubit-o pe artistă, părinții acesteia sunt la fel de îndurerați. Tatăl regretatei soliste încă nu înțelege de ce această tragedie i-a luat viața fulgerător fiicei sale, în timp ce Denisa avea un viitor strălucit în față, aceasta începând de pe vremea aceea să-și construiască viața pe care și-a dorit-o mereu. Cu toate acestea, cântăreața a lăsat în urmă multă durere și o familie care îi organizează în fiecare an parastasul celei care a plecat prea devreme la ceruri.

„Au fost în jur de 20/30 de persoane la praznic, dar nu au fost toți o dată. Au venit pe rând pentru că la noi la țară este treabă, așa că atunci când terminau treburile veneau la praznic. Nu pot să zic că sunt liniștit sufletește după praznicul de sâmbătă pentru că eu i-am făcut pomană fiicei mele. Nu doresc nimănui să cunoască sentimentele pe care le-am avut eu sâmbătă în suflet. Eu acum trebuia să îi fac nunta fiicei mele, să dansez de bucurie, nu praznic și să plâng”, a declarat Emilian Răducu, tatăl regretatei artiste, pentru click!

Te-ar putea interesa și: Florin Pește, în scandal cu familia Denisei Răducu: „Am plătit bani grei să cânte cu Adrian Minune, Salam, Guță”. Ce se întâmplă cu piesele artistei

Mormântul artistei, atent îngrijit de familie

Nici mormântul Denisei nu este neglijat de familia acesteia. Aceasta a fost îngropată în locul natal, în județul Vâlcea, iar tatăl acesteia spune că fiecare membru din familie trece des pe acolo, pentru a se asigura că totul este în ordine.

„Merg des să îi fac curățenie la cimitir Denisei. A mai fost și mama ei până să plece în Spania, mergea des să îi facă curățenie și Adelina, fiica mea cea mare, care a venit acum în țară și a fost și ea acolo. Eu fac curătenie la mormânt, dar nu se compară cu mâna unei femei, este cu totul altceva”, a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

VEZI și: Tatăl Denisei Răducu nu poate trece peste moartea regretatei artiste: „Am rămas cu necazul și cu suferința”. Bărbatul, dezamăgit de faptul că fiica sa a fost uitată de public

Ce s-a întâmplat cu casa artistei

Înainte să se stingă din viață, Denisa Răducu și-a pus tot sufletul într-o vilă, în care urma să-și petreacă următorii ani din viață. Din nefericire însă, artista nu a apucat să se bucure prea mult timp de imobil, iar sora ei a fost cea care a preluat cheia casei și va locui acolo.

„Lucrările la casă sunt pe ultima sută de metri. Exteriorul este gata, curentul este tras, dar și apa. Toate utilitățile sunt puse la punct. Locuința are șase camere, este modernizată, avem baie, avem de toate, așa cum a vrut fata mea, Denisa, să arate. Fata cea mare, din Spania, și cumnatul au investit în casă. Ei vor sta pe viitor acolo. Să sperăm că, la vară, fiica mea și familia ei se vor bucura de ea”, a mărturisit tatăl Denisei Răducu pentru playtech.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel