Tatăl Andrei, dezvăluiri emoționante de ziua artistei: „Noroc că eram eu acolo și i-am zis: Hop, până aici!”

Data publicării:
Sursa foto: Andra , instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andra , instagram

Tatăl Andrei a făcut dezvăluiri emoționante, cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale. 

Sărbătoare mare în familia Andrei. Artista a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 36 de ani. Cu această ocazie specială, tatăl vedetei i-a făcut o urare emoționantă. 

„ÎI urez multă sănătate, fericire și tot ce-și dorește în viață. Și multă iubire de la tata. Și de la mama”, ne-a declarat Mihai Alexandru.

Tatăl Andrei, confesiuni emoționante: „A avut asta în sânge”

Mihai Alexandru și-a amintit de perioada copilăriei a artistei, dar și de momentele petrecute împreună. 

„Andra era un copil ascultător. Era și puțin rebelă. Era un copil curajos, în primul rând, pentru că de altfel a și reușit. Țin minte o scenă. Eram la noi, la Câmpia Turzii și se cânta în oraș… un spectacol. Ea era tot timpul ambițioasă, ea să fie mai bună ca alții. A avut asta în sânge.

Așa, la acest spectacol, a luat microfonul și a venit cu viteză, pe scenă, curajoasă, s-a dus până aproape de capătul scenei. Venea sigură pe ea, cu forță. Noroc că eram eu acolo și i-am zis “Hop! Până aici. E capătul scenei” (râde-n.r.). Andra n-avea emoții, era cu dorință de a arăta ce poate”, a declarat tatăl Andrei, pentru FANATIK.RO.

„Andra era ca un fel de radio”

Tatăl artistei a dezvăluit că Andra a fost pasionată de muzică de mic copil și fredona melodiile Monicăi Anghel. 

„Cânta și acasă. Era că un fel de radio (râde – n.r.). Îi spuneam “Cântă ceva la tata” și începea să cânte piesa Monicăi Anghel, “Tu, numai tu”. La noi în casă se studia Monica Anghel, un artist desăvârșit. Andra făcea inflexiuni”, a mai spus tatăl Andrei Măruță pentru sursa citată. 

Tatăl Andrei n-a putut să o înscrie la un spectacol de muzică, în copilărie

„La prima apariție a ei, la Câmpia Turzii, la un club unde era un spectacol pentru copii, n-am putut să o înscriu că era mult peste. A urcat pe scenă, a cântat o piesă de-a celebrei Whitney Houston, acompaniată la clape de fratele ei. Au cântat foarte bine.

De altfel, imaginile astea, de la acest spectacol despre care vă povestesc, le-a prezentat și când a avut primul ei spectacol de muzică ușoară la Sala Palatului”, a adăugat tatăl Andrei Măruță, Mihai Alexandru.

Citește și: Andra împlinește 36 de ani. Vedeta s-a căsătorit în urmă cu 14 ani, chiar de ziua ei de naștere



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel