Tatăl Ancăi Dumitra, în lacrimi. Momentul emoționant de la nunta actriței: „Nimic din ce mi s-a zis nu s-a adeverit”

Anca Dumitra a oferit detaliile celui mai important eveniment din viața ei. Cum au trecut peste diferențele de religie ea și soțul său, Manfred Spendier.

Anca Dumitra este una dintre actrițele care au impresionat publicul român datorită aparițiilor pe micul ecran, mai exact, în cazul Ancăi, în serialul „Las Fierbinți”, difuzat la PRO TV. Actrița o interpretează pe Geanina, iar în urmă cu câteva săptămâni a avut unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei. Actrița s-a căsătorit, iar detaliile nunții au fost așteptate de toată lumea cu nerăbdare. Soțul său este Manfred Spendier, un austriac din sudul Austriei care e pasionat de agricultură. El a venit pentru prima oară în România în interes de afaceri, iar în timp a dezvoltat o afecțiune puternică față de actrița româncă cu care este, potrivit Ancăi, de câțiva ani împreună. Cu toate acestea, cei doi au început să se afișeze în public de recent.

Care este numele ei real

Actrița dezvăluie că și-a schimbat numele din  buletin cu cel al soțului său, acum ea fiind, legal vorbind, Anca Spendier. Vedeta încă se prezintă pe scenă și în alte locuri publice cu numele de fată din interes de serviciu. Cu atât mai mult, protagonista admite că ea nu știe germană pentru a comunica cursiv cu partenerul său, având norocul ca el să știe română. Atunci când este dificilă comunicarea în limba română, cei doi încep să poarte discuțiile în engleză.

„În acte mi-am schimbat numele. M-am măritat. Am renunțat la numele clasic dumitra. Sunt în continuare pe scenă și la tv cu numele de fată, dar în acte... . Eu nu știu germană, deloc, am norocul că știe el română și vorbim și în engleză, când e dificilă româna”, a mai spus ea, în podcastul lui Mihai Morar.

Artista mai afirmă că este dificilă relaționarea dintre socrii și părinții ei, deși emoția și bucuria trec de această barieră a limbii.

„Ai mei nu știu germană, părinții lui Manfred, socrii mei, nu știu română și atunci da, e mai dificil. Dar emoția trece peste limbaj. E foarte frumos la socrii, e foarte frumos sudul Austriei. Sărbătorile de anul trecut le-am ținut la noi acasă.”, a mai spus ea, potrivit sursei menționate.

A fost un eveniment aparte

Artista a mai dezvăluit că a fost un eveniment  cu totul atipic, nefiind așa cum a spus toată lumea. Ei au cerut îndrumarea părintelui Vasile Ioana, deși acesta nu a fost prezent în ziua cea mare. Fiind condusă la altar de propriul tată, ea l-a zărit plângând, moment în care a izbucnit și ea în lacrimi. Deși recunoaște că tatăl său nu a plâns decât cu ocazia unor evenimente foarte dificile, ea nu ar putea spune că nu este un bărbat emoțional.

„Cununia religioasă am făcut-o într-o biserică ortodoxă, deși el e catolic. A primit bilet de voie că poate. Am fost la părintele Vasile Ioana, cel care ne-a îndrumat, deși el nu a fost acolo în ziua respectivă, a fost un alt preot. Am plâns la cununie, sunt clasică și în direcția asta. Pe tata nu l-am mai văzut plângând, decât în momente absolut dificile și grele. Dar acum, la intrarea în Biserică, eu eram destul de aiurită. După m-am oprit și când am văzut că el plânge instant am început să plâng. A fost o slujbă foarte frumoasă, ceva s-a întâmplat. Am mai fost la nunți și mi s-a zis că nu o să am timp să mă simt și eu bine, dar nimic din ce mi s-a zis nu s-a adeverit.”, a încheiat Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 11 aug 2023, 18:46 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience