TAROT luna martie 2022. Previziunile lui Amos pentru femei: "Vor avea curaj să o ia de la capăt! Răspunsurile vor veni"

Unsplash.com
Descriere foto: Unsplash.com

Energia lunii martie 2022, dezvăluită de Amos. Tarotologul a vorbit, în exclusivitate pentru Astrosens.ro, despre ce rezervă această lună doamnelor şi domnişoarelor:

Avem şi mesajul de la energia lunară care spune "Fii îndrăzneaţă şi fă tu prima mişcare!". 

Este un mesaj şi pentru doamnele care poate nu au avut curaj să iasă dintr-o relaţie toxică. Să nu uităm că şi din punct de vedere numerologic, anul 2022 stă sub energia cifrei 6, ceea ce înseamnă "Ce nu am avut curaj până acum să termin, anul acesta se va termina".


Sau cei/cele care au fost singuri/e mai mulţi ani, există o posibilitate foarte mare a de a întâlni un partener care să treacă dincolo de graniţele acestea materiale, carnale. Şi cred că multe femei vor avea acest curaj de a acţiona şi de a spune "punct şi de la capăt".

TAROT luna martie 2022


Următoarea carte care descrie energia lunii martie este "Door to spirit", se deschide o poartă, se deschide o uşă şi este binecuvântarea Duhului Sfânt aici. Pot fi revelaţii pentru unele doamne sau domnişoare, se pot simţi mai atrase de relaţiile spirituale sau vor pune accent pe relaţiile de genul acesta. Este ca o nouă ocazie pentru ele de a se dezvolta,de a-şi da seama cine sunt, ce sunt şi ce pot oferi pentru că într-o relaţie vorbim de un schimb win-win întotdeauna. "Ce pot eu să ofer ca să pot primi ceea ce vreau".

Apoi, din punct de vedere numerologic, luna martie stă sub numărul 26, avem un 8 care vorbeşte despre transformare şi despre love-partnership. Deci, se pot încheia parteneriate foarte frumoase. Poate vorbim pe acolo şi despre o relaţie care se va consuma la un loc de muncă sau atracţia pentru un coleg, o colegă, nu numai în zona profesională. Poate vrei să cunoşti mai mult o persoană de care te simţi atras/ă.

 

Multe relaţii se vor schimba în luna martie şi cred că şi modul în care ele vor percepe comunicarea cu un bărbat se va schimba (şi invers poate fi). Avem mai multă grijă ,la mesajele pe care le transmitem, atât cele verbale, cât şi cele non-verbale. Mai ales cele non-verbale vorbesc foarte mult despre intenţiile pe care le avem.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 02 Martie 2022, 09:51 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience