TAROT: Etalare pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Valabil între 10-16 mai 2022. O săptămână complet ieșită din comun! Surprize, revelații, schimbări

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Iată ce ne aduc cărțile de tarot în perioada 10-16 mai 2022. Avem o săptămână complet ieșită din comun, cu revelații, suprize și situații cu totul și cu totul noi pentru fiecare zodie/ ascendent.

Etalare Tarot 10-16 mai 2022 pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Se schimbă energiile!

Berbec/ Ascendent în Berbec

O nouă aromă a vieții pentru tine, în această săptămână vei primi niște vești, și vei deveni conștient de un aspect al vieții tale care te va inspira. Îți vei duce viața la următorul nivel. O să fii capabil să creezi schimbări imense în viața ta și acestea se vor reflecta și în atitudinea ta, în optimismul tău. Ai lucruri bune la care să te aștepți săptămâna aceasta. Vei începe procesul schimbării. Ți se ridică vibrația.

Taur/ Ascendent în Taur

Cineva foarte apropiat de tine sau cineva cu care ai o conexiune puternică te va surprinde. Fie te va vizita fie tu vei merge undeva unde te vei întâlni cu această persoană și te vei simți bine legat de asta. Ea vine și îți aduce ceva, posibil niște informații, s-ar putea chiar să îți aducă o idee despre ceva ce ai putea să faci, ți se deschide inspirația, s-ar putea să îți folosească în afaceri. Poți obține mari beneficii din anumite relații.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Săptămâna aceasta e posibil să vină ceva super bun pentru tine. Este ceva imens care se va manifesta în viața ta. Din senin ți se va schimba viața și vei fi capabil să înțelegi mult mai multe după ce vei avea această revelație. Este vorba despre destin, noroc, dar și credință. Ți se dezvăluie o cale sacră în viața ta. S-ar putea să faci una dintre cele mai mari alegeri din viața ta.

Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel