TAROT: Etalare pentru a doua jumătate a lunii iunie. Previziuni pentru toate zodiile. „Trezirea”

Data publicării:
foto Pexels
Descriere foto: foto Pexels

În a doua jumătate a lunii iunie, previziunile cărților de tarot ne arată că din ce în ce mai multe semne simt „trezirea” spirituală. Dacă Taurii își găsesc mai clar calea, Leii e posibil să dorească să își acceseze din nou creativitatea, în timp ce Peștii se vor bucura de succes și abundență. Detalii mai jos. 

Previziuni Tarot în a doua jumătate a lunii iunie 2022. Etalare pentru fiecare Zodie/ Ascendent:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Ceea ce vezi, nu e neapărat ceea ce primești, deci ascultă-ți intuiția și verifică totul de două ori. E posibil să nu fii mulțumit de ce ai acum, de direcția în care mergi și să nu știi ce să faci. Vei primi sprijin și ghidare interioară de la cineva care nu e în viața ta acum, dar cu care ai o profundă conexiune spirituală. Există și ceva energie de Rac sau Capricorn în viața ta. O persoană de care ai fost îndrăgostit s-ar putea să revină și să te caute. 

Taur/ Ascendent în Taur

E posibil să îți găsești calea spirituală și cheia spre următorul capitol. Răspunsurile se găsesc în interiorul tău. Este vorba despre cine vrei să devii, până la urmă. Te confrunți cu o energie de Berbec în jurul tău, cineva dominant care vrea mai mult de la tine, mai mult decât poți tu să oferi. Este și ceva tristețe acolo. E ceva ce trebuie să lași în urmă. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

E posibil să aveți parte de miracole, de „trezire” să vezi lucrurile așa cum nu le-ai mai văzut niciodată până acum,  să vezi ce anume e important pentru tine și pentru calea ta spirituală. Apare energie de Fecioară în preajma ta. E posibil să fie vorba despre o persoană foarte apropiată de tine, cineva care te-a rănit sau cineva pe care tu l-ai rănit foarte tare. Rupe cercurile vicioase și concentrează-te pe evoluție.

Rac/ Ascendent în Rac

Este vorba despre a înflori, despra a lua de la viață ceea ce e important pentru tine, ceea ce îți place. E posibil ca după o perioadă pe care ai simțit-o a fi foarte întunecată, să ieși, în sfârșit, la lumină. Apare în fața ta energie de Gemeni sau Scorpion. Poate că protejezi pe cineva sau cineva te protejează pe tine. Această legătură îți face bine.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience