Tania Popa, pe masa de operație, după „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: S-a terminat. Am fost la spital şi când au văzut ce am...

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Tania Popa, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Tania Popa, captură TV

Tania Popa va ajunge pe masa de operație, după ce s-a întors din Republica Dominicană.

Tania Popa a fost de curând eliminată din cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, după ce nu a reușit să câștige proba de eliminare. Chiar dacă actrița și-ar mai fi dorit să petreacă puțin timp în Republica Dominicană, în același timp, aceasta este extrem de fericită pentru că a ajuns acasă, alături de familia sa. 

După ce s-a întors din Republica Dominicană, vedeta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Mai exact, aceasta și-a dislocat umărul și a slăbit 8 kilograme.

Câte kilograme a slăbit Tania Popa în emisiune 

Chiar dacă, de foarte multe ori, această emisiune a adus-o la capătul puterilor și a pus-o față în față cu cele mai mari frici ale sale, Tania Popa este foarte fericită pentru că a reușit să slăbească destul de multe kilograme. Nu doar ea a avut însă aceste rezultate miraculoase, ci și soțul acesteia, care a suferit foarte mult în perioada în care actrița a fost plecată în junglă. 

„Sunt extrem de încântată că am slăbit, nu reușeam altfel. Am slăbit 8 kilograme acum și de când m-am întors încă mă mențin. M-am reapucat mai intens de sport, pentru că în emisiune făceam ca să nu înnebunesc. Am realizat că doar familia îmi lipsește, nimic altceva. Soțul meu a slăbit 10 kilograme cât am fost plecată. S-a scurs pur și simplu pe picioare. Lui, ca și mie, i-a fost foarte greu. Copii se descurcă departe de mine. Noi suntem extrem de legați și mie fără familie mi-a fost cel mai greu.”, a spus actrița, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Tania Popa trebuie să se opereze, după Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Tania Popa a mărturisit că va ajunge pe masa de operație din cauza problemelor de sănătate. 

„Mă rog, mi-am revenit, dar trebuie să mă operez, pentru că a ieşit prea rău. Eu, de regulă, mi-l puneam singură la loc. Dar acolo prea nasol a fost şi nu s-a putut decât cu anestezie generală, la spital. Am fost la spital şi când au văzut, în radiografie, ce am acolo, au zis: „Neh, s-a terminat!„', a  spus Tania pentru click.ro

„Nu aș mai vrea să-l repet niciodată”

„Prietenii se leagă, dar nu știu cum vor fi de acum încolo. Când va fi cazul să ne revedem cu unii, chiar va fi o bucurie. Noi acolo ne-am promis foarte multe, pentru că stăteam 24/24 de ore împreună, am vorbit câte nu am vorbit în viața mea, cu o singură persoană. Să vedem ce se va întâmpla de acum.”, a continuat ea.

Chiar dacă a fost un show plin de lecții și experiențe inedite, Tania Popa ne-a mărturisit faptul că nu ar mai accepta vreodată asemenea provocări.

„Mie îmi plac provocările, reality-urile, mă testez și văd cât pot să duc, dar genul ăsta nu aș mai vrea să-l repet niciodată. Din cauza oamenilor, la probe m-aș mai băga, a fost adrenalină pură, nu am crezut că o să pun mâna pe un șarpe, pentru că eu leșin, simt că mă ia salvarea, dar acolo am făcut-o. Acolo nu aveam ce să fac dacă nu-mi convenea de cineva, nu aveam unde să mă duc, pur și simplu zăceam.”, ne-a mai spus Tania Popa.  

Citește și: Tania Popa o desființează pe Bia Khalifa: „După mine, trebuia descalificată din prima săptămână. Coșmarul vieții mele” / EXCLUSIV

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel