Tania Popa o desființează pe Bia Khalifa: „După mine, trebuia descalificată din prima săptămână. Coșmarul vieții mele” / EXCLUSIV

Data publicării:
Captură video Youtube/ Sunt celebru, scoate-mă de-aici, Instagram, Tania Popa
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură video Youtube/ Sunt celebru, scoate-mă de-aici, Instagram, Tania Popa

Tania Popa ne-a povestit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre experiența „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”.

Tania Popa a fost de curând eliminată din cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, după ce nu a reușit să câștige proba de eliminare. Chiar dacă actrița și-ar mai fi dorit să petreacă puțin timp în Republica Dominicană, în același timp, aceasta este extrem de fericită pentru că a ajuns acasă, alături de familia sa. Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, Tania Popa a vorbit despre una dintre cele mai mari provocări din viața sa. 

„E foarte bine acasă, cu toate că sunt un al provocărilor, al experiențelor, probabil pentru că simt nevoia să mai fac și altceva. Nu mi-am învins temerile. În continuare, dacă văd o broscuță mică pe jos, cum făceam și până acum, țip, și mă ceartă soțul meu. Asta nu se vindecă. A fost prea scurt și prea pe adrenalină și nu am apucat să realizez prea multe. Mi-am dat seama încă o dată despre mine că sunt extrem de tolerantă, am o răbdare de fier și, cu vârsta, am învățat să mă stăpânesc, pentru că altfel aș fi explodat.”, a declarat Tania Popa în exclusivitate pentru Spectacola. 

 

Câte kilograme a slăbit Tania Popa în emisiune

Chiar dacă, de foarte multe ori, această emisiune a adus-o la capătul puterilor și a pus-o față în față cu cele mai mari frici ale sale, Tania Popa este foarte fericită pentru că a reușit să slăbească destul de multe kilograme. Nu doar ea a avut însă aceste rezultate miraculoase, ci și soțul acesteia, care a suferit foarte mult în perioada în care actrița a fost plecată în junglă. 

„Sunt extrem de încântată că am slăbit, nu reușeam altfel. Am slăbit 8 kilograme acum și de când m-am întors încă mă mențin. M-am reapucat mai intens de sport, pentru că în emisiune făceam ca să nu înnebunesc. Am realizat că doar familia îmi lipsește, nimic altceva. Soțul meu a slăbit 10 kilograme cât am fost plecată. S-a scurs pur și simplu pe picioare. Lui, ca și mie, i-a fost foarte greu. Copii se descurcă departe de mine. Noi suntem extrem de legați și mie fără familie mi-a fost cel mai greu.”, ne-a mai spus actrița.

Citește și: Răzvan Botezatu a ajuns la psiholog după Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cum l-au traumatizat Giani Kiriță și Cristi Mitrea: „M-au văzut mai slab” EXCLUSIV

 

Ce spune Tania Popa despre descalificarea Biei Khalifa, din cadrul emisiunii

Chiar dacă peste frici a reușit treptat să treacă, Tania Popa ne-a mărturisit faptul că i-a fost extrem de greu să conviețuiască cu persoane atât de diferite, față de cele din generația sa. Mai mult, actrița consideră că Bia Khalifa ar fi trebuit să fie eliminată mult mai rapid, din cadrul show-ului, încă de la prima abatere. 

„Este un coșmar, a fost coșmarul vieții mele să fiu în acel perimetru, unde să nu mă pot ascunde, cu oameni din alte universuri, alte generații și generația de acum este foarte diferită față de ce am trăit eu. Eu încerc să înțeleg, încerc să mă obișnuiesc, dar unele chestii chiar nu le înțeleg și foarte multe nu le tolerez, la anumite persoane. Noroc că am ieșit din competiție.

Mulțumesc providenței că Bia Khalifa a fost descalificată, pentru că, după mine, de la prima abatere, care s-a întâmplat cred că în prima săptămână, aș fi dat-o afară. Nu există așa ceva, pentru mine respectul este primordial. Nu am pretenții să fii inteligent, cu școli, dar am pretenția să respecți omul, dar mai ales pe cel mai mare ca tine și cu ceva bagaj în spate. Când tu nici nu ai cu ce să te recomanzi, adică ai cu ce, dar mai bine nu pomenim, și să-ți permiți așa ceva... este prea mult.”, a continuat aceasta, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Bia Khalifa, descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, după ce a scuipat o concurentă. Ce a putut să-i spună artistei

 

„Nu aș mai vrea să-l repet niciodată”

„Prietenii se leagă, dar nu știu cum vor fi de acum încolo. Când va fi cazul să ne revedem cu unii, chiar va fi o bucurie. Noi acolo ne-am promis foarte multe, pentru că stăteam 24/24 de ore împreună, am vorbit câte nu am vorbit în viața mea, cu o singură persoană. Să vedem ce se va întâmpla de acum.”, a continuat ea.

Chiar dacă a fost un show plin de lecții și experiențe inedite, Tania Popa ne-a mărturisit faptul că nu ar mai accepta vreodată asemenea provocări.

„Mie îmi plac provocările, reality-urile, mă testez și văd cât pot să duc, dar genul ăsta nu aș mai vrea să-l repet niciodată. Din cauza oamenilor, la probe m-aș mai băga, a fost adrenalină pură, nu am crezut că o să pun mâna pe un șarpe, pentru că eu leșin, simt că mă ia salvarea, dar acolo am făcut-o. Acolo nu aveam ce să fac dacă nu-mi convenea de cineva, nu aveam unde să mă duc, pur și simplu zăceam.”, ne-a mai spus Tania Popa.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel