Tania Popa, MARCATĂ de traumele prin care a trecut. Artista a făcut două comoții cerebrale: „Dădeam cu cuțitul în masă, lângă mama”

Sursa foto: Tania Popa, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Tania Popa, Facebook

Tania Popa și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri șocante despre traumele trăite în copilărie. 

Tania Popa a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, acolo unde a făcut declarații cutremurătoare despre copilăria sa. Actrița a suferit două comoții cerebrale, până la vârsta de 3 ani. Prima comoție cerebrală a avut-o la doar 9 luni, iar a doua la 3 ani. Din nefericire, acest lucru i-a afectat sistemul nervos,  iar din cauza stresului s-a îmbolnăvit de psoriazis.

„Ai mei cred că nici nu știau în ce clasă sunt. Eu am fost un copil foarte independent, nu aveam nevoie de nimic și orice ar fi decis ei, nu conta. În urma unui accident de când eram foarte mică, medicii le-au interzis să mă enerveze în orice fel. La 9 luni, nașul meu, care avea 2 metri, m-a scăpat. A fost prima mea comoție cerebrală. Mama spunea că s-a auzit ca o vază care s-a spart pe ciment. Și la 3 ani am căzut într-o pădure, pe un cuib de viespi. M-au ciupit și am stat în comă 3 luni. Nu exista milimetru pe corpul meu fără rană”, a dezvăluit Tania Popa în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

„Dădeam cu cuțitul în masă, lângă mama”

Tania Popa a mărtusit că a reușit să își calmeze stările nervoase cu ajutorul medicilor. De asemenea, artista a precizat că a avut un moment în care și-a vărsat nervii pe mama ei, într-un mod foarte urât. 

„M-am speriat că n-am știut să-mi controlez furia. Am fost internată câteva luni bune, că îmi explodase psoriazisul. Am regretat că m-am certat foarte urât cu mama, să țip până când să-i fie frică să mai scoată un cuvânt, să dau cu cuțitul în masă lângă ea, chiar dacă nu era vinovată”, a povestit actrița în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Tania Popa își dorește să iasă la pensie

Actrița Tania Popa a vorbit despre perioada în care România a fost în stare de urgență, iar oamenii nu au avut voie să își părăsească locuința. Vedeta spune că s-a bucurat din plin de acea perioadă, pentru că i-a oferit prilejul să se relaxeze.

"Cred că sunt printre puținii care s-au bucurat foarte tare de anul ăla în care am fost închiși total, mă rog, un an a fost suficient, pentru că într-adevăr am respirat și m-am odihnit. Și uneori n-am făcut absolut nimic că nu aveam voie, uneori am făcut exact ce-mi place și niciodată n-am avut timp pentru asta. Acum am revenit la normal, adică am repetiție, repetiție, filmare, filmare, interviu, spectacol, repetiție, încontinuu, un haos total și așa să știi că am fost de când am venit în România pentru că am intrat foarte repede în pâine." , a spus Tania Popa, potrivit fanatik.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 22 Martie 2022, 11:50 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience