Tania Budi, siluetă de model, la 55 de ani: „Am avut și 24 de ore în care nu am mâncat nimic”. Trucurile care o ajută să se mențină în formă

Data publicării:

Tania Budi a dezvăluit care este secretul unei siluete de vis.

Tania Budi reușește să-și mențină aceeași siluetă de invidiat de ani de zile. Frumoasa blondină își ascunde considerabil vârsta, fiind într-o formă de zile mari, la 55 de ani. Tocmai din acest motiv, extrem de multe persoane s-au arătat a fi de-a lungul timpului curioase de secretul care stă în spatele unui astfel corp de vis, motiv pentru care diva a oferit câteva dintre trucurile la care apelează zilnic. În primul rând, fostul model spune că nu apelează niciodată la diete, întrucât ele nu dau rezultate pe termen lung. Totul ține de stilul de viață pe care reușești să ți-l creezi și să-l menții, odată cu trecerea timpului, dar și de alegerile alimentare pe care reușești să ți le creezi.

“Un suflet bun cu o mentalitate frumoasă, cu o autocunoaștere din ce în ce mai clară. Cine dă sfaturi cu privire la a nu mânca ceva, la a ține diete…acestea nu țin! Stilul de viață pe care îl formezi în ani de zile, cunoașterea de sine.

Alimentația este o știință. Sănătatea putem să o citim oriunde dacă avem creier să discernem! Nu, nu. (n.r. nu ține dietă) Mai țin fasting, care îmi face foarte bine, îmi dă o foarte mare energie. 16, 18 ore, am avut și 24 de ore în care nu am mâncat nimic.

De multe ori ziceam să mănânc ceva că poate de asta nu mă simt așa energică! Mâncam și cădeam și mai tare. Bine, nu fac acest lucru des, dar nici nu sunt omul extremelor să mă ocup doar de ceva! Orice este cu măsură!”, a declarat Tania Budi, potrivit ego.

VEZI și: Tania Budi a descoperit elixirul tinereții. Ce face la începutul fiecărui anotimp, pentru a combate semnele înaintării în vârstă: „Este exact genul de procedură care mi se potrivește”

Are o relație specială cu mama lui Cătălin Botezatu

Este știut faptul că Tania Budi a avut întotdeauna o relație foarte specială atât cu Cătălin Botezatu, cât și cu familia sa. Chiar dacă relația dintre cei doi nu a rezistat în trecut, aceștia continuă să păstreze legătura, ba chiar mama designerului a văzut-o pe Tania Budi să fie singura parteneră de viață potrivită pentru fiul său și singura potențială noră.

“Așa este! (n.r. doar pe ea a plăcut-o mama lui Cătălin Botezatu) Mi-e dor de ea pentru că nu am văzut-o de mult. Îl mai întreb pe Cătălin de ea, este bine! Mă bucur pentru că am fost foarte apropiate.

Este o doamnă extrem de specială. Sufletul ei este la xerox cu al lui Cătălin! Au două suflete imense, frumoase. Sunt oameni extrem de speciali!”, mai spune ea.

VEZI și: Imagine rară cu Tania Budi, de la începutul carierei: „Am construit multe”. Cum arăta actrița în urmă cu aproximativ 30 de ani

S-au plăcut însă de la prima întâlnire

Chiar dacă se spune faptul că mamele de băieți sunt ceva mai dificile, atunci când cunosc pentru prima dată o potențială parteneră de viață a fiului lor, Tania Budi spune că încă de la început, între mama designerului și ea s-a legat o relație specială. Cât despre Cătălin Botezatu, blondina și-a păstrat până în ziua de astăzi cea mai bună părere despre el.

“Nu mai țin minte, s-a întâmplat, totuși, acum niște ani! Știu că ne-am plăcut tot timpul. Nu țin minte să fi avut o primă întâlnire în care să nu ne placem.

Cu siguranță, ne-am plăcut de la început! Ulterior, au urmat ani de zile în care vorbeam încontinuu cu mult drag. Nu suferă, sper să nu sufere! (n.r. că nu i-a fost noră) Îl iubim amândouă pe Cătălin.

Nu trebuie să mai spun că este bărbatul perfect. Dacă stau să mă gândesc, numărul 1 de departe. Așa fac oamenii care se iubesc! Este frumos, deștept, talentat, modest, are tot ce este mai bun într-un om!”, a continuat ea, pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel