Tânăra diagnosticată cu o boală de tip „Benjamin Button” a murit. Adalia Rose avea 15 ani și era vedetă pe rețelele de socializare

Doliu. Unsplash.com/ autor David Tomaseti
Descriere foto: Doliu. Unsplash.com/ autor David Tomaseti

Vedeta YouTube Adalia Rose, varianta din viața reală a lui Benjamin Button, a murit la vârsta de 15 ani, după o luptă grea cu o afecțiune medicală rară. 

Vedeta YouTube Adalia Rose s-a născut cu o afecțiune rară, numită Progeria, care a făcut ca organismul ei să îmbătrânească într-un ritm mai rapid.

Tânăra în vârstă de 15 ani s-a stins din viață, după ce s-a luptat de la naștere cu o boală de tip Benjamin Button, care a făcut-o să îmbătrânească rapid, potrivit DailyStar.


Era vedetă pe rețelele de socializare

Adalia Rose, în vârstă de 15 ani, a devenit o senzație pe internet după ce a fost o sursă de inspirație pentru că și-a împărtășit experiența cu boala Progeria.

Progeria este o afecțiune foarte rară care face ca organismul unei persoane să îmbătrânească mai repede decât ar trebui.

Această afecțiune a însemnat că organismul Adaliei, la 15 ani, era acela al unui om în vârstă. 


Adalia a murit pe 12 ianuarie.

 

"12 ianuarie 2022, la ora 19:00, Adalia Rose Williams a fost eliberată din această lume. A venit în ea în liniște și a plecat în liniște.

Ea a atins MILIOANE de oameni și a lăsat o mare amprentă pentru toți cei care au cunoscut-o. Nu mai are dureri și acum dansează pe muzica pe care o iubește.

"Mi-aș dori foarte mult ca aceasta să nu fie realitatea noastră, dar din păcate este. Vrem să le mulțumim tuturor celor care au iubit-o și au susținut-o. Mulțumim tuturor medicilor și asistentelor care au lucrat ani de zile pentru a o menține sănătoasă. Familia ar dori acum să jelească această pierdere uriașă în privat",  a spus familia tinerei, într-o postare pe Facebook.

 

 

 

Adalia s-a luptat cu această afecțiune rară toata viața ei.


Afecțiunea nu numai că a îmbătrânit-o, dar i-a provocat probleme de creștere, voce și articulații.

Personalitatea ei spumoasă din intermediul YouTube i-a adunat peste 170 de milioane de vizualizări din 2018.

Doar 500 de persoane din lume suferă de această afecțiune. Pacienții au o speranță de viață extrem de scurtă, de 13 ani.

În 2018, mama ei, Natalia Pallante, a declarat: "Nu este o problemă: "Ea se vede ca fiind diferită.

"Uneori sunt zile în care spune: "Aș vrea să fiu mai înaltă, aș vrea să am păr, aș vrea să arăt ca toată lumea, aș vrea să pot face ceea ce pot face toți ceilalți"."


De asemenea, Adalia a fost extrem de populară pe Facebook, milioane de fani lăsându-i mesaje pozitive pentru că îi inspiră pe copiii din întreaga lume.


Natalia a adăugat: "Cei care o urmăresc îi spun tot timpul lucruri bune, că ești atât de drăguță, că te iubesc, că ești atât de frumoasă, că îmi place cum dansezi, că îmi plac videoclipurile tale.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 13 ian 2022, 21:40 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience