Tabbouleh. Salată de couscous cu legume. Simplu și rapid

Tabbouleh, foto Pixabay/ Firas Hassoun
Descriere foto: Tabbouleh, foto Pixabay/ Firas Hassoun

Această salată de couscous cu legume este delicioasă și ideală pentru zilele toride de vară. 

Ingrediente:


1 ceașcă couscous 

2 roșii

4 cepe verzi

2 legături pătrunjel 

3 linguri ulei măsline

3 linguri suc lamaie

sare

piper


Mod de preparare:


Turnați apă fierbinte peste coucous, circa 1 ceașcă, cât să fie perfect acoperit și lăsați să stea 5 minute, până se absoarbe tot lichidul.

Adăugați 1 lingură de ulei și amestecați cu o furculiță până se desface bob cu bob.

Roșiile vor fi tăiate în două și curățate de partea cu semințe. Tocați roșia mărunt, la fel și ceapa și pătrunjelul. Le puneți peste couscous, turnați restul de ulei și sucul de lămâie. Condimentați cu sare și lămâie și amestecați bine. 


Poftă bună!

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 29 iun, 13:17 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play