Sylvester Stallone, plin de regrete, la 11 ani de moartea tragică a fiului său: „Repercusiunile sunt devastatoare"

Data publicării:

Sylvester Stallone a vorbit despre relația pe care a avut-o cu regretatul său fiu. Sage Stallone a murit la vârsta de 36 de ani. Actor și regizor de film, el a debutat pe marile ecrane alături de tatăl său, în "Rocky V".

Sylvester Stallone a suferit o pierdere devastatoare în 2012, când fiul său cel mare, Sage Stallone, a murit. 


Sage, care a apărut alături de tatăl său în filmul "Rocky V" din 1990, a fost primul său copil cu prima sa soție, Sasha Czack. Cei doi mai au un fiu pe nume Seargeoh Stallone.


Sage a fost, de asemenea, fratele vitreg al Sophiei, Sistinei și al lui Scarlet Stallone, pe care starul din "Expendables", în vârstă de 77 de ani, i-a avut cu cea de-a treia soție a sa, Jennifer Flavin.


După ce și-a făcut debutul în actorie la 14 ani, în rolul fiului personajului Robert Balboa Jr. din  "Rocky V", Sage a mai apărut în filmele "The Evil Inside Me", "Vic" și "Daylight", în care a jucat și tatăl său. Ca adult, a lucrat și ca regizor și producător executiv, potrivit Insider.

 


Sage avea 36 de ani când a murit


Autoritățile l-au găsit pe Sage mort în locuința sa din Studio City, Los Angeles, pe 13 iulie 2012. New York Post și TMZ, care au raportat primele știri, au speculat că Sage avea o problemă cu medicamentele eliberate pe bază de rețetă și a murit în urma unei supradoze de pastile, citând surse anonime apropiate actorului.


Înainte ca autoritățile să răspundă la întrebările privind cauza morții lui Sage, tatăl său a făcut un apel public pentru ca mass-media să pună capăt "speculațiilor și relatărilor îndoielnice" privind cauza morții fiului său, a relatat CNN.

 


"Pentru că atunci când un părinte își pierde un copil nu există durere mai mare", a declarat Stallone pentru postul de televiziune.

 

"Prin urmare, îi implor pe oameni să respecte memoria fiului meu minunat de talentat și să simtă compasiune pentru iubita lui mamă, Sasha, deoarece această pierdere agonizantă va fi resimțită pentru tot restul vieții noastre", a continuat el. "Sage a fost primul nostru copil și centrul universului nostru, iar eu îi implor cu umilință pe toți ca memoria și sufletul fiului meu să fie lăsate în pace."


Sage suferea de o afecțiune la inimă

La puțin peste o lună de la decesul său, un purtător de cuvânt al medicului legist din comitatul Los Angeles a anunțat că o boală de inimă cauzată de ateroscleroză, și nu de droguri, a fost cauza morții lui Sage, potrivit CNN. Testul toxicologic a arătat că Sage nu avea niciun drog în organism în momentul morții sale, cu excepția unui nivel mic, "subterapeutic", de hidrocodonă, vândută în mod obișnuit sub denumirea de Vicodin, a relatat People.


Ateroscleroza, care reprezintă acumularea de plăci în artere, este una dintre principalele cauze ale bolilor coronariene, cel mai frecvent tip de boală cardiacă, a relatat anterior Insider.


În iulie 2012, People i-a intervievat pe prietenii lui Sage, care au declarat pentru publicație că acesta prefera deseori mâncarea nesănătoasă și țigările și că era dependent de medicamente eliberate pe bază de rețetă. Aceștia au mai spus că Sage avea o relație complicată cu tatăl său.

 

Sage: "Oamenii mă numesc pustnic, dar eu sunt fericit". 

În timpul unui interviu pentru People publicat în decembrie 1996, Stallone a declarat că fiul său "evită sala de sport ca pe ciuma", în timp ce Sage a adăugat: "Oamenii mă numesc pustnic, dar eu sunt fericit". 


Înmormântarea lui Sage a avut loc pe 21 iulie 2012, la biserica catolică St. Martin of Tours din Los Angeles, iar acesta este înmormântat la cimitirul Westwood Village Memorial Park Cemetery, potrivit The Daily Mail.

 

 

 

Ce spune Sylvester Stallone despre Sage în documentarul său de pe Netflix


"Sly", lansat recent pe Netflix, reflectă asupra vieții și carierei lui Stallone la Hollywood.


La un moment dat, el abordează paralelele dintre relația sa cu răposatul său fiu și cea dintre Rocky Balboa și Rocky Jr. așa cum este descrisă în "Rocky V". În film, faptul că Rocky l-a îndrumat pe Tommy, interpretat de Tommy Morrison, un copil-minune al boxului, îl lasă pe fiul său să se simtă abandonat.

 

Când a fost întrebat dacă s-a inspirat din propria experiență în scrierea acestei povești, Stallone a răspuns: "Din păcate, da."


"Știi, din păcate, pui lucrurile înaintea familiei tale, iar repercusiunile sunt destul de radicale și devastatoare."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel