Survivor România - noi concurenți se alătură competiției în cele două echipe. Cine sunt vedetele care vor ajuta Faimoșii

Data publicării:
Daniel Pavel, foto ProTv
Descriere foto: Daniel Pavel, foto ProTv

Săptămâna Survivor România începe cu o mare surpriză: noi concurenți se alătură competiției în cele două echipe!

A trecut o lună de la momentul în care Faimoșii și Războinicii au acceptat cea mai puternică provocare: participarea la Survivor România! Pe parcursul săptămânilor care au trecut au descoperit ce înseamnă depășirea limitelor în probe, adaptarea la condițiile grele de trai, dar și înțelegerea faptului că fiecare înfrângere înseamnă lipsa hranei sau pierderea unui coleg de echipă.

 
După ce la ultimul Consiliu de Eliminare, Războinicii s-au văzut nevoiți să accepte eliminarea colegei lor, Ana Dobrovie, în această seară, cei de acasă vor putea vedea primele reacții ale acestora odată cu revenirea în tabăra lor. De cealaltă parte, Faimoșii vor continua starea de bine și se vor gândi deja la ceea ce urmează pentru ei. 


Ce a fost mai greu pare că abia începe, după ce în Republica Dominicană au venit ploile! Diseară, de la ora 20:00, concurenții ambelor triburi se vor confrunta cu lipsa somnului și cu faptul că au mereu hainele ude. Cine va spune din echipa Faimoșilor că ”e cumva o teroare”, dar și ce alte reacții vor stârni schimbările climatice, vedem curând. 


Tot în această seară, toți cei rămași în joc vor avea parte de o mare surpriză. ”Este șansă pentru oricine se califică să facă parte din triburile voastre. Această șansă se traduce prin venirea de noi concurenți”, va spune Daniel Pavel înainte de a îi prezenta pe noii curajoși. Cum se vor descurca aceștia și cine va obține victoria, rămâne de aflat în jocul de recompensă al zilei. 


Seara se va încheia cu un nou joc amuzant! La noul quiz, cele două triburi vor lupta pentru o recompensă dulce, mult dorită. Cine va reuși să încheie seara cu o cină savuroasă, descoperim diseară.  


Survivor:Extrashow, emisiunea prezentată de Zanni, poate fi urmărită și în această seară, pe VOYO, după finalul emisiunii. Robert Niță va fi invitat și va povesti despre experiența lui în competiție. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience