Survivor România. Marian Drăgulescu, trimis pe Insula Exilaților. CRBL: Uite aici îmi stătea să înjur

Data publicării:
Captură video youtube/ Survivor România
Descriere foto: Captură video youtube/ Survivor România

În ediția "Survivor", de pe 6 martie, Războinicii și Faimoșii au trimis, din nou, câte un concurent la exil.

Un nou consiliu, a venit cu un nou exil, pentru Faimoși și Războinici. Concurentul care a reușit să obțină cel mai bun timp pe traseu, din fiecare tabără, este și cel care va nominaliza un coleg pentru a se duce o săptămână pe Insula Exilaților, unde nu va primi mâncare și va trăi doar la mila colegilor săi. 

Cel mai bun din tabăra faimoșilor, deci cel responsabil de acest lucru, a fost TJ Miles, care l-a nominalizat pe Marian Drăgulescu.

"Deja știu pe cine vreau să trimit. În primul rând, noi toți am adus azi puncte pe traseu, unii din noi n-au adus puncte. Cred că o persoană care totuși mai are de învățat, să fie cu ochii și cu urechile deschise mult mai mult. De aia aș vrea să trimit această persoană în exil, să se gândească la chestiile astea. Și această persoană este Marian", a declarat TJ Miles în emisiunea "Survivor", difuzată pe Pro TV. 

„Mă așteptam. Nu am început foarte bine. Sunt pregătit, sper să trec cu bine peste această încercare. Îmi doresc ca Faimoșii să câștige jocul de imunitate când mă întorc.”, a spus Marian Drăgulescu.

"Uite aici îmi stătea să înjur"

Nici CRBL nu s-a arătat a fi foarte mulțumit de Marian Drăgulescu și a izbucnit nervos, după ce au pierdut din nou un joc, unde recompensa era o ieșire în oraș, la restaurant.

"Să intri de trei ori și să nu înțelegi nimic...Noi încercăm să ne reglăm pe traseu, dar se pare că nu toți au reușit să se regleze. Sunt multe bube. Uite aici îmi stătea să înjur. Deci a fost ziua când nu mai puteam. După ce au câștigat și s-au bucurat Războinicii, tot dialogul de bordură, tot ce știu din copilărie, toate înjurăturile cele mai urâte îmi venea să le dau afară", a spus CRBL, în aceeași emisiune. 

Cine a fost trimis în exil din tabără Războinicilor?

Nominalizarea în echipa războinicilor a trebuit să fie făcută de Ionuț Popa. Acesta a ales să-l trimită în exil pe Relu Pănescu, care este deja a doua oară "alungat" din tabără. 

Acesta a declarat faptul că va veni mai motivat și mai ambiționat de pe insulă și, speră el, colegii vor avea grijă să-i trimită mâncare, așa cum au procedat și cu ceilalți concurenți.

Citește și: Emil Rengle, pus la ZID de Andreea Tonciu: La cât hate și-a luat, era de așteptat să iasă. Îmi pare rău pentru el

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel