Emil Rengle, pus la ZID de Andreea Tonciu: La cât hate și-a luat, era de așteptat să iasă. Îmi pare rău pentru el

Data publicării:
Captură video Youtube/ Survivor
Descriere foto: Captură video Youtube/ Survivor

Andreea Tonciu a vorbit pentru prima dată despre eliminarea lui Rengle din competiția “Survivor”.

Andreea Tonciu a fost a treia vedetă eliminată din tabăra “Faimoșilor”, din cadrul emisiunii “Survivor”, de pe Pro TV. Invitată în platoul lui Cătălin Măruță, Andreea și-a exprimat părerea despre cea mai recentă eliminare din tabăra Faimoșilor.

“Era de așteptat ca Rengle să iasă. La cât hate și-a luat și toată lumea era împotriva lui. Sper din tot sufletul să învețe din chestia asta și să nu mai facă ceea ce a făcut, pentru că el a jucat un rol foarte prost, crezând că cu acest rol va ajunge departe, dar nu este așa. Sunt foarte fericită că a ieșit. Acum îmi făceam griji pe ce umăr mai plânge Laura”, a declarat Andreea Tonciu în emisiunea “La Măruță”, de pe Pro TV.

“Au fost împreună, le-a plăcut ce-au făcut”

Nici Laura Giurcanu nu a fost scutită de criticile vedetei. Andreea Tonciu o acuză pe aceasta de falsitate.

“Detest acești oameni care sunt foarte răi și foarte perverși. Nu putem contesta discursul frumos al Laurei, dar din ce am văzut eu, consider că Laura se simțea încolțită, pentru că prietenul ei pleca. Eu mi-am dat seama din prima de acest om. Nu poți să-mi zici că Laura a trebuit să stea două luni ca să-și de seama despre un om. Au fost împreună, le-a plăcut ce-au făcut”, a mai adăugat vedeta.

“Îmi pare rău pentru el”

“Rengle i-a dat un mesaj unui prieten de-al meu și i-a zis că-l iubește și că-i pare rău. Îmi pare rău pentru el”, a continuat Andreea Tonciu.

Otilia își susține prietena și admite faptul că Rengle trebuia să părăsească competiția.

“Eu nu am făcut strategii cu nimeni, dar de când am ajuns acolo am văzut că se făcea un grup și îi zicem Andreei “Vezi că ei se duc în pădure, bârfesc pe unul, pe altul. Rengle e un imbârligător. Chiar mă gândeam că va fi următorul eliminat”, a declarat Otiia în aceeași emisiune.

“Care o să fie cariera lui?”

Brunetei i s-a cerut părerea și cu privire la anunțul neașteptat pe care l-a făcut Rengle, înainte să părăsească competiția, cum că renunță la a dansa pe tocuri.

“De ce să renunțe? Altceva știe să facă, în afară să danseze pe tocuri? Care o să fie cariera lui? Dacă dansator pe tocuri n-o să mai fie, ce-o să fie? Sunt tare curioasă să aștept să văd ce-o să facă”, a zis Tonciu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel