Survivor România: CRBL și Relu Pănescu, fără HRANĂ pe Insula Exilului! Reacții ACIDE: „O decizie puerilă, o decizie nonsens”

Data actualizării: | Data publicării:
CRBL și Relu Pănescu sunt concurenții trimiși pe Insula Exilului. Captură foto PRO TV
Descriere foto: CRBL și Relu Pănescu sunt concurenții trimiși pe Insula Exilului. Captură foto PRO TV

CRBL și Relu Pănescu sunt concurenții trimiși pe Insula Exilului.

După un Joc de Recompensă, câștigat cu 10 la 5 de către Faimoși, ambele triburi s-au îndreptat spre o întâlnire cutremurătoare cu Daniel Pavel. 

Ajunși la un Consiliu de Urgență care îi trecea deja prin cele mai diverse emoții, luptătorii au avut parte de un anunț care le-a demontat tot ceea ce știau despre competiție. ”Un Faimos și un Războinic vor sta împreună pe Insula Exilului. Cei doi nu vor avea mâncare decât în situația în care triburile decid să împartă. Cei doi nu vor participa la jocurile rămase”, a fost anunțul lui Daniel Pavel. 

Cele care au putut face nominalizările au fost concurentele care au avut cel mai bun timp în jocul de Recompensă: Natalia Duminică, pentru Faimoși și Ștefania Ștefan, pentru Războinici. Iar alegerile lor nu au întârziat să apară: CRBL și Relu Pănescu sunt primii concurenți trimiși pe Insula Exilului, în acest sezon. 

„L-am ales pe CRBL pentru că aduce cele mai puține puncte”, a declarat Natalia. 


CRBL, reacție ACIDĂ

„O decizie puerilă, o decizie nonsens doar pentru că singura justificare e că, vezi Doamne, Otilia nu rezistă. Ce legătură are una cu alta? Atenție că avem jocuri de jucat, puncte de luat, imunitatea, vedeți ce echipă rămâne... Mai subtil de atât ce să-i spun Nataliei să fie atentă. N-ai cum, Natalia, să-ți pese mai mult de binele Otiliei decât de echipa ta. Care trebuie să-ți aducă mâncare și puncte și să nu ne mai nominalizăm”, a declarat CRBL, în emisiunea de la PRO TV: 

 „Așteptam din partea colegei mele Ștefania să gândească un alt plan de a trimite una dintre colege în exil. Este așa cum o spun. Este diferența de vârstă. De la bun început, echipa, grupul, din care fac parte, m-a acceptat de nevoie, nu m-a acceptat cu brațele deschise, de drag. Dacă aș fi fost în locul colegei mele, Ștefania, aș fi nominalizat-o fără echivoc pe Elena”, a spus Relu Pănescu. 

 

Citește și: Ameninţări între Faimoşi şi Războinici la Survivor. Zmărăndescu şi Blaze, protagoniştii

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel