Ameninţări între Faimoşi şi Războinici la Survivor. Zmărăndescu şi Blaze, protagoniştii

Data publicării:
Facebook Survivor Romania
Descriere foto: Facebook Survivor Romania

Se încing spiritele la Survivor România, între Faimoşi şi Războinici. S-a lăsat cu ameninţări. 

În ultima ediţie, Cătălin Zmărăndescu a ameninţat, după ce l-a învins pe Blaze în duel, că ar putea chiar să îl bată pe Războinic. 

„Abia îl aștept, că și-o cere. De două jocuri și-o cere, încă nu, dar e la limită. Blaze e la limită. Abia aștept să greșească”, a avertizat Zmărăndescu, după ce l-a învins pe nigerian pe traseu.

Războinicii au câştigat la general, iar modul în care au celebrat victoria a fost considerat ironic chiar de către Zmărăndescu. 

Luptătorul retras din activitate, în vârstă de 49 de ani, a transmis noi mesaje ironice la adresa războinicului.

„Când dai colțul, să mă chemi! Să-ți cânt veșnica pomenire. Îți mai trebuie si piatră funerară. Am să dansez pe creierul tău, Blaze! Domnișoara, vorbiți cu bărbații! Îți cade fustița!”, a declarat Zmărăndescu, conform b1.ro.

Tensiunile sunt în toi la Survivor. Rengle l-a criticat dur pe TJ Miles 

 

Emil Rengle a luat la ţintă un nou concurent din echipa Faimoşilor, după o înfrângere în lupta pentru recompensă. 

Eşecul a fost pus în cârca lui TJ Miles, însă acesta şi-a prezentat scuzele în faţa colegilor şi şi-a asumat responsabilitatea. Emil Rengle a răbufnit la interviuri. 

"Bro, nu așa funcționează. Nici în România, nicăieri în lume. Acest bărbat TJ a cam slăbit, se vede pe el și are nevoie de o pauză. Numai că egoul lui nu-l lasă să fie sincer. TJ trăiește pentru părerea altora, nu pentru ceea ce e el”, a fost reacția lui Emil Rengle, conform Cancan.

Radu Itu, eliminat de la Survivor 

 

„Încerc să fiu puternic, să nu plâng. Câteodată și oamenii puternici plâng. Vă respect pe toți. Am plâns aici cât nu am plâns în 30 de ani. Nu credeam vreodată că o sa trăiesc ce am trăit aici, cu foame, cu frig, cu ploi. Dar se pare că despre asta este Survivor. Trebuie să fii foarte puternic fizic și psihic. Cu mine nu a ținut fizicul, dar psihicul mi-am dat seama că este foarte puternic. În primele 2 săptămâni am început să clachez.

Au venit câțiva colegi dragi, m-au încurajat și am mers mai departe. Am plâns nopți întregi, mă gândeam acasă, mă gândeam la oamenii care nu au un acoperiș deasupra capului și mă gândeam că eu și ceilalți colegi suntem foarte iubiți de Dumnezeu pentru că noi acasă avem tot. Am venit aici să arătăm cât de puternici suntem, curajoși, că putem să trecem peste tot și că trebuie să mergem la război. Se pare că războiul s-a încheiat aici. Cel mai bun să câștige și nu lăsați ca foamea să câștige. Mă înclin”, a spus Radu Itu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel