Dani Oțil, suspectat de Mihaela Rădulescu că ar fi înșelat-o cu Flavia, asistenta de la Neatza: „Toți o plăceam. I-am și zis că e fată mișto”

Data publicării:
Dani Oțil, Mihaela Rădulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Dani Oțil, Mihaela Rădulescu, captură video Youtube

Dani Oțil a povestit o întâmplare amuzantă din timpul relației sale cu Mihaela Rădulescu. 

Dani Oțil a fost invitat în cadrul celei mai noi ediții a emisiunii Fierți pe Power Couple, alături de Florin Ristei și Speak. Cei doi și-au dorit, astfel, să afle informații din culisele emisiunii de pe Antena 1, al cărei prezentator este nimeni altul decât îndrăgitul matinal de pe Antena 1. Pe lângă dezvăluirile savuroase pe care le-a făcut despre concurenți, actualul soț al Gabrielei Prisăcariu a povestit și fel de fel de întâmplări savuroase din timpul relației sale cu Mihaela Rădulescu, când cea din urma l-a suspectat de faptul că îl înșeală.

„Eram cu Mihaela. Și ea s-a jurat că nu este o femeie geloasă. Cine crede că o femeie în zodia Leu nu e geloasă, se înșală. Fiți atenți! Și eu nu am avut parolă la telefon, acum am, pentru că am poze cu mine gol. Am și banca, înainte nu aveai bancă. Nu am avut niciodată parolă la telefon. Și n-am pus niciodată telefonul pe silent niciodată seara sau noaptea. Nu mă suna nimeni, nimeni, niciodată. Dacă avea cineva ceva important, îmi scria.

Avem un moment la televiziune, la care o să fac referire mai târziu, ajung la celebra garsonieră, telefonul pe masă, nu știu ce făceam în bucătărie. Mihaela nu știu ce făcea și la un moment dat… s-a prescris, e de mult! Zice: „Ia vezi că eu când te-am rugat să-i scrii Flaviei, ai zis că nu ai numărul ei, și-ți scrie Flavia… Zice: vezi ce e! Eu zic: Sincer, nu am numărul Flaviei. Abia venise Flavia la noi.”, a dezvăluit Dani Oțil, în cadrul podcastului Fiertzi pe Power Couple.

Te-ar putea interesa și: De ce a refuzat Raluka să meargă la Survivor: „Am primit oferta în fiecare an”

Mesajul care i-a ridicat un semn de întrebare Mihaelei Rădulescu

Astfel, știind că nu are nimic de ascuns în fața partenerei de viață de la vremea aceea, Dani Oțil i-a spus Mihaelei să citească mesajul primit din partea „Falviei.” Mirarea a fost extrem de mare pentru femeie, când a văzut rândurile pe care prezentatorul le primise din partea presupusei colege de platou.

„Toată lumea știa, toți o plăceam, aveam crush pe ea toți și îi plăcea și Mihaelei de ea. I-am și zis că e fată mișto, dar de obicei eu nu luam numărul colegilor, ca să nu avem... 

Îi zic: Citește mesajul! Dacă tot zici că e Flavia… Mai mult decât atât, e Flavia smiley face, zice ea. Ea, femeie deșteaptă, s-a prins după câțiva ani că dacă aveai steluță în dreptul era „nu încă”. Dacă treceam NUP era ne începerea urmăririi penale. Adică e nebună, evită total, vrea să te dea la ziar. Acum nu mai am, gata, m-am lepădat.”, a continuat acesta.

Citește și: Câți ani are Amme. Artista ne-a dezvăluit în premieră: „E prima oară când spun” /video

Cine era, de fapt, Flavia

În final, Flavia s-a dovedit a fi, de fapt, o altă colegă din echipa de la Neatza, iar povestea din spatele mesajului amuzant a fost una cât se poate de normală și de „cuminte. ”

„Și citește Mihaela: „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”. Mi-a căzut cerul, eu știam despre ce este vorba. Aveam un contract și la marketing acolo eu vorbeam cu o fată Flavia (o salut pe calea aceasta). Noi am avut un moment în emisiune cu celebrele corturi care se deschid în două secunde. Și m-am făcut de cacao, pentru că toată lumea știe că acel cort, care se deschide în două, trei secunde, se închide foarte greu.

Flavia mi-a zis în pauză: mă lași pe mine să-ți arăt? Că trebuie să bagi mâna pe la fermoar? I-am zis să mă lase să fac în direct. Vreo șase minute am încercat să-l fac și n-am reușit”, a continuat acesta.

VEZI și: „Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel