Superstițiile care îi complicau viața actorului Alexandru Conovaru: „Scuipam și în sân. Am ajuns la pragul de paroxism în care...”

Data actualizării: | Data publicării:

 Alexandru Conovaru dezvăluie că s-a luptat ani de zile cu superstițiile. Actorul din serialul Groapa ajunsese să își complice viața, doar pentru a scăpa de ghinion.

Alexandru Conovaru face parte din distribuția serialului Groapa, care va începe în această toamnă la PRO TV. Un lucru mai puțin știut despre acesta, este faptul că obișnuia să fie o persoană extrem de superstițioasă. Cea mai gravă superstiție a acestuia, care ajunsese să-i complice viața, este celebra pisică neagră ghinionistă. Actorul se dădea trei pași în spate de câte ori o felină neagră îi tăia calea și spune că ajunsese s-i fie atât de frică de „ghinion”, încât, la un moment dat, nici nu mai conta culoarea pisicii, el aplicând „antidotul” cu scuipat în sân, de fiecare dată când o pisică trecea prin fața lui. 

 

„Aveam o grămadă de superstiții, am scăpat de ele, cu pisica neagră mi-a zis cineva o dată acum vreo 15 ani. Și de 10 ani nu o mai am. Ajunsesem de nu mai conta pisica ce culoare are, nu conta că e neagră, putea să fie vărgată, albă sau cu picățele, eu mă dădeam 3 pași în spate și mai scuipam și în sân. Am ajuns la pragul de paroxism în care eram cu mașina și am dat cu spatele cu mașina. Și am zis “bă, trebuie să ne oprim”, și am zis “dă-o încolo de pisică, astea sunt numai în capul meu”.

Am zis “gata, nu e, nu se întâmplă nimic, nu se întâmplă absolut nimic”. Am eu poate niste superstiții când mă uit la un meci de fotbal sau ceva că știu că atunci a mers bine sau când mă duc cu băieții mei sa vedem Dinamo, că eu sunt dinamovist, și suntem aceiași băieți care avem abonamente acolo. Ăla să stea acolo, ăla să stea aici, atunci a mers bine. Dar nu se întâmplă mereu. Cred că e un fel de rutină, dependență de rutină, nu neaparat o superstiție”, a declarat Alexandru Conovaru pentru Ciao. 

 

VEZI ȘI: Cum se simte fiica actorului Alex Conovaru, după ce a fost diagnosticată cu o boală rară: "A fost salvată" Tânăra fost operată în America

 

Groapa, un nou serial tv, din toamnă, la PRO TV

 

 

PRO TV aduce, încă o dată, vești bune pentru toți fanii de ficțiune din România: a achiziționat și a început filmările pentru un nou serial! O imagine realistă și dură a vieții mafiei, care prezintă relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste într-un mod care îi va face pe telespectatori să se bucure de fiecare secundă: GROAPA!

GROAPA este o adaptare cu un scenariu incredibil! Românii vor avea oportunitatea de a descoperi modul în care iubirea și îndatoririle, șansele de a îți schimba propriul destin și conexiunile adevărate care există într-o familie pot schimba totul într-un univers în care nu este vreme pentru reguli și prietenii.

O producție la cele mai înalte standarde cu o distribuție de senzație în care actori remarcabili se vor alătura pentru prima dată lumii PRO TV sau vor reveni și în care acțiunea se va desfășura la Giurgiu, un oraș care deschide porțile spre Dunăre și spre priveliști incredibile. GROAPA le va oferi tuturor șansa de a se avânta într-un univers care va purta telespectatorii într-un carusel de emoții.

Cu un casting în care actori cunoscuți, cu multă experiență pe scenă, vor lucra alături de tânăra generație, GROAPA va avea calitatea cinematografică deja cunoscută de către cei de acasă, aducându-le noi scene de acțiune nemaivăzute până acum pe piața locală.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel