Super vești pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Horoscopul amoros al lunii iunie 2022. „Încrederea, cel mai sexy accesoriu”

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Yoann Boyer
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Yoann Boyer

Horoscopul iubirii nu se referă doar la inimioare, ci și la relațiile toxice care ar putea fi rupte acum, având la dispoziție curajul pe care ni-l oferă Jupiter, Marele Benefic, și Marte, Micul Malefic. Este suficientă forță și motivație în interiorul nostru pentru a putea face alegerile sănătoase din punct de vedere relațional. Să vină o vară pe gustul dragostei pe care ne-o dorim! 

Astrologul Daniela Simulescu îți transmite că luna iunie are toate aspectele astrologice necesare pentru te face mai conștient de propria valoare. Marte și Jupiter în Berbec vor, în primul rând, să te iubești, să te arăți așa cum ești și să îndrăznești mai mult. Și mai vor să nu uiți de pasiune și de curajul de a aborda persoana pe care o placi. Iar tranzitul lui Venus în semnul Taurului până pe 23 iunie vorbește despre plăcere, senzualitate, frumusețe și dorință pură.
De altfel, poți folosi prima lună de vară pentru a începe o aventură fulminantă, pentru a aduce prospețime în relație sau pentru a te iubi pe tine însuți.


Încrederea va fi cel mai sexy accesoriu al tău!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru voi dragostea, cel puțin în primele trei săptămâni ale lunii iunie, trece prin stomac. Veți discuta foarte mult și foarte des despre bani. Marte o să vă agite și o să vă aducă conflicte. S-ar putea să „vi se urce sângele la cap cu privire la anumite situații”. Evitați orice formă de violență în cuplu. 

Taur/ Ascendent în Taur

Nu lăsați trecutul să vă afecteze mai mult decât e cazul. Nu vă mai reproșați, lăsați în urmă ce nu mai poate fi schimbat. Vă supărați pe anumite limite ale voastre, deși voi spuneți că sunt ale partenerului. Nu mai reproșați, nu are rost.

Aveți grijă de propria fericire, de propria iubire. Nu este de ajuns să arătați bine, ci și să vă simțiți bine. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Dacă Luna Nouă de pe 30 mai a fost în semnul vostru, Luna Plină de pe 14 iunie va fi în semnul vostru opus, Săgetătorul. Luna aceasta este mai degrabă despre a vă plânge, s-ar putea să vă aducă niște dezamăgiri în dragoste, niște lucruri la care poate că nici nu v-ați gândit. Dacă sunteți într-o relație, aveți mare grijă la cât timp petreceți cu prietenii și cât timp cu partenerul, deoarece vi se vor scoate ochii. „De ce sunt alții mai importanți ca mine, asta veți auzi zi de zi”. 

Rac/ Ascendent în Rac

Poate printre prietenii voștri găsiți o persoană care să vă placă. O să vă supărați, o să vă enervați, că poate cei pe care îi placeți voi sunt deja îndrăgostiți de altcineva. E posibil să repetați anumite tipare transgeneraționale pe care le aveți destul de bine împământenite. Aveți grijă la relațiile cu prietenii, să nu aveți așteptări, dar mai ales să nu îi lăsați voi pe ceilalți să aibă așteptări prea mari de la voi, pentru că s-ar putea să îi dezamăgiți. 

Leu/ Ascendent în Leu

După 23 iunie când Venus intră în Gemeni e posibil să aveți alte idei. După 23 iunie puteți să flirtați, puteți să fiți aventuroși. Îl aveți Marte în casa a 9-a, poate că veți cunoaște pe cineva într-o călătorie, „la drum de seară”, călătoriile vă priesc, la fel și oamenii pe care îi cunoașteți în cadrul călătoriilor.

Oamenii de acolo s-ar putea să fie interesanți și să vă ajute cu mai multe conștientizări, profitați de asta! 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel