"Super Mario Bros", un film de animaţie inspirat din jocul video, va fi lansat pe ecrane în 2022

Data actualizării: | Data publicării:
Super Mario Bros. Captură video YouTube
Descriere foto: Super Mario Bros. Captură video YouTube

Un film de animaţie inspirat din jocul video "Super Mario Bros", pe care îl pregăteşte Nintendo cu Universal Studios, va ajunge în cinematografe de Crăciun în anul 2022

Universal Studios a anunţat joi realizarea acestui proiect care va beneficia de vocile unor actori precum Chris Pratt, care îl va interpreta pe Super Mario, Charlie Day care îşi va împrumuta vocea lui Luigi şi Anya Taylor-Joy, care va fi prinţesa Peach.

Din distribuţia în limba engleză vor face parte, de asemenea, Keegan-Michael Key, Jack Black, Seth Rogen, Fred Armisen, Kevin Michael Richardson şi Sebastian Maniscalco.

Nintendo descrie filmul drept "o piesă de divertisment" care va marca transpunerea pe marile ecrane a "Super Mario Bros", astfel încât întreaga lume să se bucure şi să cunoască celebrul joc video.

Deşi nu există informaţii privind acţiunea, filmul va include toate personajele francizei acestui joc video, precum Bowser, Donkey Kong, Toad şi Spike.

Este vorba de al doilea film despre celebrul instalator Mario. În 1993, a fost lansat pe ecrane "Super Mario Bros", un film cu Bob Hoskins şi John Leguizamo, care a fost un eşec la box-office, însă cu timpul a căpătat notorietate şi a devenit un "film cult".

Personajul Mario a apărut pentru prima dată în 1981, în jocul "Donkey Kong", iar de atunci franciza a vândut peste 500 de milioane de exemplare, devenind o emblemă de succes în istoria jocurilor video.

Youtube video image

Cunoscuta saga include şi alte titluri ca "Mario Kar" şi "Mario Party", reviste de benzi desenate, cărţi şi chiar o zi festivă, cunoscută sub numele National Mario Day, care se sărbătoreşte pe 10 martie, notează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel