Super Luna Plină în Capricorn - 24 iunie: Vești bune pentru toate zodiile

Data publicării:
Luna Plina. Foto Unsplah/ Autor Pedro Lastra
Descriere foto: Luna Plina. Foto Unsplah/ Autor Pedro Lastra

Sezonul eclipselor s-a încheiat, Mercur își reia cursul direct pe 22 iunie și una dintre cele mai dulci luni pline ale anului, Luna Plină în Capricorn, va sosi pe 24 iunie. Este timpul să culegi roadele muncii depuse pentru intențiile pe care ți le-ai stabilit în luna nouă din 13 ianuarie. 

Atunci când Soarele și Luna se află exact la 180 de grade distanță unul de celălalt, sau în părți complet opuse ale cerului, avem Lună plină.

Din punct de vedere astrologic, luna plină este un moment în care putem avea revelații despre noi înșine și despre circumstanțele noastre, precum și să vedem cum intențiile (sau lipsa de intenții) pe care le-am stabilit în trecut se materializează.

În general, această oportunitate este o șansă nu doar de a ne realinia cu cele mai înalte obiective ale noastre, ci și de a ne corecta cursul dacă ne-am dezechilibrat pe parcurs. 

Având în vedere că această Super Lună Plină se află în semnul Capricornului, opus Soarelui din Rac, suntem încurajați să ne gândim la obiectivele și realizările noastre profesionale (Capricorn), precum și la modul în care ne prezentăm acasă (Rac). Marile întrebări pe care ți le poți pune în timpul acestei Luni pline includ: Sunt la fel de dedicat carierei mele ca și familiei mele? Cum pot echilibra mai bine obligațiile mele de acasă cu responsabilitățile de la serviciu? Cum pot deveni mai independent și mai autosuficient fără să-mi pierd vulnerabilitatea și deschiderea?

Încercați să vă faceți timp pentru a scrie un jurnal cu aceste întrebări. S-ar putea să găsiți în interiorul vostru îndrumarea de care aveți nevoie și răspunsurile la cele mai grele întrebări care vă apasă. 


Aceasta va fi una dintre primele luni pline din ultima vreme în care nu vor exista interacțiuni tensionate.

 

Ceea ce este cel mai interesant la această Lună Plină în Capricorn este că Jupiter va trimite o rază de fericire în direcția sa. Aceasta va fi una dintre primele Luni pline din ultima vreme care nu are interacțiuni tensionate (sau interferențe) din partea niciunei alte planete. Da, s-ar putea să fiți cuprins de dorința de a reflecta, dar energia lui Jupiter nu numai că vă va aprinde simțul scopului și încrederea - ci va aduce, de asemenea, un pic mai multă strălucire în viața voastră.


Jupiter este planeta expansiunii, a norocului și a bucuriei, iar el va extinde cu siguranță tot ceea ce universul a pregătit pentru tine.

Dacă poți, gândește-te la  data de 13 ianuarie pentru a înțelege ce se întâmplă în viața ta azi. S-ar putea descoperi că tot ceea ce apare în timpul acestei luni pline din 24 iunie este o expansiune asupra acelei energii. 

Din fericire, toate semnele vor ajunge să simtă efectele acestei glorioase Luni pline în Capricorn, dar Taurul, Fecioara, Capricornul, Peștii și Scorpionul o vor simți cel mai plăcut. 

Pentru Berbec, Balanță și Rac: Dacă energia acestei Luni vi se pare nesuferită pentru voi, nu uitați să tratați problemele cu calm. Uneori trebuie să vă creați propria magie, așa că  n-ar strica să căutați toate aspectele pozitive pe care le puteți găsi și să vă bucurați.  

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel