„Sunt un om cam zgârcit, căruia nu îi plac nunțile”. Mircea Bravo a refuzat să plătească videograf la propria nuntă, pe motiv că era prea scump

Data publicării:

Mircea Bravo urmează să lanseze, în luna octombrie, al doilea film al său. După succesul cu Mirciulică, celebrul vlogger le aduce fanilor „Nuntă pe bani”, o comedie spumoasă, care vine la un an și jumătate de la nunta reală a protagonistului. 


Mircea Bravo a fost invitat în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, acolo unde a dezvăluit că este un om zgârcit și că nici la propria nuntă nu l-a lăsat sufletul să scoată din buzunar 3000 de euro pentru un videograf. 

 

„Sunt un om cam zgârcit, căruia nu îi plac nunțile. La filmul ăsta, aveam 80 de oameni în fiecare zi. În momentul în care venea mâncarea, fără să vreau, mă gândeam puțin la bani. De exemplu, la nunta mea, nu am filmat. 

Am zis la soția mea «Hai să nu filmăm, ca să ne concentrăm pe prezent și nu am filmat la nunta mea». E 3.000 de euro, Cătălin, 3.000 de euro, dar sunt și poze. Eu sunt mai pretențios, să se vadă bine, cu lumină bună”, a povestit Mircea Bravo, în emisiunea de la PRO TV. 

 

Film inspirat din organizarea propriei nunți


Mircea Bravo a fost invitatul Georgianei Ioniță Toader în cadrul emisiunii „Întâlnire cu arta”, difuzată la Spectacola și DC News, acolo unde a vorbit despre noul său film, „Nuntă pe bani”, dar și despre ce l-a inspirat în această producție.

„Nunta este mereu o negociere între tine, soție, celelalte rude și încerci să găsești un echilibru, să nu se supere nimeni. Eu cu soția mea am zis că nu vrem o nuntă mare, de asta am luat din prima o sală cu doar 150 de invitați, astfel încât să nu mai poată veni părinții cu alte persoane. Noi ne-am simțit foarte bine, a fost una restrânsă unde știam aproape pe toată lumea, dar așa mi-am dat seama că nunțile sunt o industrie în România, se învârt o grămadă de bani acolo. Am încercat să facem o nuntă specială, m-am simțit foarte bine.”, a declarat Mircea Bravo, în cadrul emisiunii „Întâlnire cu arta”, de la Spectacola și DC News. 

Cea mai mare provocare pe care a întâmpinat-o la propria nuntă


Celebrul vlogger s-a căsătorit religios în urmă cu un an și spune că a avut parte de o mulțime de peripeții la capitolul organizare. 

„Subiectul nunților e foarte generos. E o idee originală, nu a mai făcut nimeni despre nunți și mi se pare că aș fi putut face și un film de 3 ore, pentru că te regăsești în el.

Eu am organizat foarte relaxat nunta. Dar în momentul în care am așezat oamenii la masă, simțeam că vreau să-i spun lui Chat GBT cum se înțeleg invitații între ei, ca să așeze el. Mi se părea că trebuie să fac ecuații matematice, a fost cea mai mare provocare pentru mine. În momentul în care am intrat la sală, am fost super panicat, am simțit că nu le place, și apoi am stat de vorbă cu ei și se simțeau bine. Am mers la fiecare în parte și abia apoi am făcut dansul mirilor, pentru că altfel aș fi avut emoții.”, a continuat el.

 

VIDEO:

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel