"Sunt tare norocoasă". Feli, despre relația cu Smiley: Mă uit la el și cred, și simt... Inima lui e soră cu inima mea

Data publicării:
Sursa foto colaj: Facebook Felicia Donose / Smiley
Descriere foto: Sursa foto colaj: Facebook Felicia Donose / Smiley

Feli Donose a vorbit despre relația ei cu Smiley și schimbările care au avut loc de-a lungul timpului.

Feli Donose a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Smiley, de șapte ani, și cum s-a schimbat aceasta odată cu trecerea timpului.

"Inima lui de artist e soră cu inima mea"

 

"Eu cred despre mine că, în altă viață, am fost o bătrânică din asta cuminte care trăia mult în lumea spirituală. Ori, altfel, astăzi, nu îmi explic cum mă uit la Smiley și cred, și simt că e fratele meu din alte vieți. Inima lui de artist e soră cu inima mea de artist. Și el e un copil la suflet, cu o minte impresionantă, dar, în același timp, pe primul loc e artist în sufletul lui. Când pui ARTA pe primul loc, înaintea de orice, imediat îți deschid ușa să intri în inima mea și te încui acolo. Să nu mai pleci! (râde) Așa că, pe mine și pe Smiley ne leagă multe lucruri trăite frumos în familia noastră muzicală. De 7 ani și continuând…

"Ne iubim și ne respectăm reciproc"

 

Ne cunoaștem și mai bine acum. Nu suntem genul de prieteni/colegi care își scriu și se caută toată ziua. Dar știm că ne iubim și ne respectăm reciproc și că mereu ne bucurăm unul de succesul altuia. Iar Smiley vrea să mă vadă cea mai mare artistă din lume. Asta mie îmi spune multe despre oamenii de genul ăsta la care țin. Mai am persoane în viața mea cum e Smiley. Sunt tare norocoasă. Uneori uit cât de norocoasă sunt", a spus Feli, într-un interviu pentru viva.ro.

Însă Feli a avut și oameni care au dezamăgit-o în viața ei. Spre finalul anului 2021, artista le transmitea un mesaj prietenilor falși. "Am foști prieteni și ”prieteni” care habar nu au că m-am trezit. Eu știu că pentru voi sunt ”prietena-vedetă”. O să stau de acum doar să vă observ. Încep să mă amuz”, a scris Feli Donose în cadrul unui InstaStory.

Vezi și: Feli Donose a renunțat la liceu pentru muzică: „La jumătatea clasei a noua, ca nebuna”

Feli este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Toate piesele cântăreței au ajuns în cele mai înalte top-uri muzicale, datorită sensibilității pe care o pune întotdeauna în versuri. Recent, Feli a declarat  că de-a lungul timpului a fost victima bullying-ului, fapt ce a afectat-o la momentul respectiv, însă, ulterior, acest lucru a făcut-o să scrie versuri atât de profunde.

Citește mai departe>>



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel