Feli, victima bullying-ului. Artista a făcut dezvăluiri dureroase: ” Eu mi-am promis că niciodată...”

Data publicării:
Feli, sursa instagram
Descriere foto: Feli, sursa instagram

Feli a făcut dezvăluiri emoționante despre perioada în care a fost victima bullying-ului și ce efect a avut acest lucru asupra carierei sale.

Feli este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Toate piesele cântăreței au ajuns în cele mai înalte top-uri muzicale, datorită sensibilității pe care o pune întotdeauna în versuri. Recent, Feli a declarat  că de-a lungul timpului a fost victima bullying-ului, fapt ce a afectat-o la momentul respectiv, însă, ulterior, acest lucru a făcut-o să scrie versuri atât de profunde.

” Da, am fost victimă a bullying-ului, cum probabil și din păcate majoritatea copiilor trec prin asta. Pot să spun că mă număr printre copiii care au avut parte de un bullying legat de porecle, spre exemplu.

Mai târziu, la maturitate, a venit un val de bullying mai greu. Dar am trecut peste. Prin muzică. Ascultă-mi povestea în „Puiule, puiuțule! „, a declarat Feli pentru Viva.ro

 

Artista a mărturisit că de-a lungul timpului s-a lovit de tot felul de suferințe, motiv pentru care și-a promis că de fiecare dată când se va mai întâlni cu ele, le va transpune în melodiile pe care le scrie.

 

” Eu mi-am promis că niciodată nu îmi voi scrie suferințele exact când sunt „proaspăt trăite. Mereu las să treacă puțin timp, cât să înțeleg de ce am trecut prin ele.

Am făcut tot posibilul ca experiențele mai puțin frumoase ale vieții mele să le rezolv sub alte căi, mergând la terapie sau citind despre cum să mă ajut să mă vindec.” , a mai declarat artista pentru sursa citată. 

 

Feli și-a cerut iubitul în căsătorie

 

Artista a mărturisit că ea a fost cea care și-a cerut iubitul în căsătorie, sfidând astfel tradițiile care spun că bărbatul este cel care trebuie să-i ofere inelul de logodnă femeii. 

„Am cerut EU în căsătorie”, a spus Feli pentru Viva

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel